Förstoppad



Älsklingen. Nu ska jag ut och möta honom, och vi ska MECKA BIL, oj så roligt...! Eller inte.
Men man ska inte klaga.

Det roligaste idag var när ED (Elaka Doktorn) klämde på min mage. Jag började typ gallskrika för att det gjorde så ont! Då berättade ED att jag var förstoppad. Typ i nästan hela tarmen. Kul att höra va? Han tyckte att jag skulle sätta mig på toa i minst en halvtimme om dagen, bara sitta och vänta, så att kroppen skulle vänja sig vid att... ja, skita.

EUW! Sjukt äckligt! Det bästa var när han sa: "du får ta med dig en tidning och sitta där och läsa!"  Haha, enda gången jag slutade gråta och började hicka (jag skrattar så när jag är ledsen).

Kommentarer
Postat av: nicole

nåh, söto :)

2008-07-15 @ 00:00:22
URL: http://lifeofnicole.blogg.se/
Postat av: Citrin

Oj! Inte bättre att försöka ta något laxerande? Alltså, naturligt, tex plommon, linfrö, havregrynsgröt... Jag hatar verkligen att göra nummer två. :/ Försöker bli klar på en minut jämt... Haha gud vilken kommentar jag gav din blogg alltså. :P Kram på dig, lycka till med läkarna!

2008-07-15 @ 00:37:43
URL: http://citrin.devote.se
Postat av: NEILA

jag tycker att det är så starkt av dig att skriva om detta i en blogg, jag har en kompis som också blev inlagt och nu börjar allt bli bättre och man blir så glad när man ser henne för att man ser på henne att hon mår bättre..

2008-07-15 @ 02:20:39
URL: http://neilanteresa.blogg.se/
Postat av: RiotGirl

Men han har faktiskt rätt. Förstoppning kan leda till massor av kroppsliga besvär och sjukdomar. Jag tycker att du ska äta en sked linfrön om dagen. Hela och oskalade då kroppen inte kan tillgodogöra sig dem så de åker direkt ner till tarmen utan minsta kaloriupptag och då fungerar de som fibrer + att hinnan på skalen är av något laxerande ämne. Alla anorektiker jag känner älskar linfrön!

2008-07-15 @ 10:39:08
URL: http://ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: ellen

Om du äter linfrön, se till att drick ordentligt, annars blir det motsatt effekt.

2008-07-15 @ 17:40:34
Postat av: Candy

Insane, haha! Det var som när en läkare på psyk som kom från ett annat land sade att det fanns billiga resor dit. Mitt i allt. Ja, det kanske inte var så likt det som hände dig. Men de kan säga lite konstiga saker ibland. Starkt av dig att skriva om din behandling i alla fall, och hoppas att det här problemet med toalettbesöken har löst sig nu. Jag har för mig att man kan få ganska mycket tarmproblem av ätsstörningar. Kanske speciellt av bulimi? Vad får du för mat på den där kliniken egentligen? Kanske skulle be om lite bönor, katrinplommon & linfrön. Men ät inte för mycket av det bara! Då blir det rakt motsatt effekt & det är inte heller roligt. >_<

2008-07-23 @ 23:01:28
URL: http://istillbite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se