Blodpudding




För femtielfte gången: Ja, jag behöver hjälp. NEJ, jag vill inte ha en ätstörning. Vem fan vill ha det egentligen?! Alla som har en ätstörning vet vilket jävla helvete det är att leva med det.

Jag försöker faktiskt! Jag gör verkligen det. Och JA, jag vill ha hjälp, men om man läser tidigare inlägg kan ni se att jag inte har fått hjälp även ifall jag har bett om det!


Dagens matdagbok so far:

1/3 polarmacka med gurka + havremjölk
Blodpudding (!) + havremjölk.

Kommentarer
Postat av: ae

fast du behöver inte skriva tips för dem som vill bli sjuka, eller tips som hjälper dem ännu mer i träsket



om du själv vill bli frisk, så borde du sluta vara proana?

2008-05-18 @ 16:09:28
URL: http://anorex.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är skitsmal, men jag vet att det inte hjälper att jag säger det. Jag har själv haft anorexi i flera år, men är ganska frisk nu. om du får hjälp betyder det inte att du måste gå upp i vikt. Bara hålla den. Att få hjälp betyder mest att du ändrar bilden av sig själv, att man börjar komma på bra saker med sig själv. Men då måste man vilja ha hjälpen. Jag hoppas verkligen att du skaffar hjälp. Du kan inte begära att någon gör det åt dej. Det är för jävligt, men sant. För att du är mer värd än att hamna på sjukhus som många av mina vänner gjort. Du förtjänar att äta, du är för bra för att tyna bort.

2008-05-18 @ 16:30:18
Postat av: tess

hahahahahah va fan kallar du detta då??? Dagens matdagbok so far:1/3 polarmacka med gurka + havremjölk

Blodpudding (!) + havremjölk. ?!?!? är det inte ärstörningaR???? hahahah LILLA gumman, min blogg ÄR INTE TILL FÖR ATT HJÄLPA folk, å det är fan ta mej inte din heller hahaha. mitt liv är perfekt, långt i från vad ditt liv ser ut att vara. det är så sjukt onödigt med sådana bloggar som din..."så här svälter du till döds"..jag har läst hela din blogg O SKRATTAT ;) tro mej. du har en allvarlig störning-ja men det är fan inte borderline hahaha. du har bloggen enbart för att folk ska tycka synd om dig. det är ganska tråkigt hahaha. men tack å hej för mej jag tjaffsar inte med dem som väger under 50 tack pusshej

2008-05-18 @ 18:55:54
Postat av: Milton

Tackar tackar! :)

2008-05-18 @ 19:01:32
URL: http://miltonvestin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se