Det bästa med att spy ofta

image365


... är att man till slut inte behöver använda fingrarna längre. Jag har slutat göra det, behöver bara spänna magmusklerna nu.



Fyfan vad patetiskt

Kommentarer
Postat av: Petra

Åh vad jag vill kunna spy så lätt... Varje gång jag ska spy måste jag klökas 100 gånger innan.

2008-05-11 @ 12:07:34
URL: http://strava.blogg.se
Postat av: Peanut

hehe, wiiiie liksom jag är tillbaka;)
jo, antagligen är det ett fel i din stilmall som gör att menyn hamnat fel.. hm, om du vill kan jag försöka fixa till det?
kramar i massor!

2008-05-11 @ 12:55:07
URL: http://frozenberry.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej Anna. För några månader sen märkte jag att min syster förändrades. Hon blev tystlåten, började isolera sig och självklart, gick ner rejält mycket i vikt. Jag är ätstörd sen många år tillbaka så antar att hon tog efter mig. Vi har en väldigt nära relation och kan prata om i princip allt. Så vet du vad jag fick höra senaste gången hon var hemma på permission? Jo, "Gå in på myanalife.blogg.se, läs texten om att hon 'inte tar ansvar för andra som läser'.. Vad är det hon inte fattar? Varför blundar hon för sanningen? Den bloggen är ganska stor och bidrar ju till STOR del av det sjuka idealet.." osv osv, hon trodde också att den här bloggen gjort henne sjukare än vad hon kunnat bli.
Det läskigaste var att MIN EGNA SYSTER hade fått tag i bloggen som jag själv läst för att bli motiverad. Fatta vad sjukt. Hoppas du inser vad du håller på med snart, jag tänker i alla fall sluta läsa den här f'ttbloggen fom idag. Tack för mig.

2008-05-11 @ 13:05:47
Postat av: John

Nej nej det har ingenting med ditt skrivande att göra. Folk måste kunna vara starka att stå emot eventuella thinspirerande inlägg. Att se smala modeller ska inte göra att man blir sjuk. Eftersom vi alla ser bilder på superskinny people då borde vi ju alla vara lika smala om det var så lättpåverkande.

2008-05-11 @ 13:24:49
URL: http://johnvalencia.blogg.se
Postat av: Nikki

å för mig kommer maten upp, vare sig jag vill eller inte... å kommer den inte, ja, då blir de magmusklerna... Visst e de skönt! (låter helt sjukt...!)

Take care//Bonie

2008-05-11 @ 14:07:02
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: my

haha, fan va perfekt. själv spyr jag väldigt sällan men gjorde en hel del innan. fick ofta upp blod och skador i halsen. jobbigt.

Postat av: Anonym

det bästa är att det fräter på tänderna

2008-05-11 @ 19:03:27
Postat av: Anonym

Om du vet att du är sjuk varför skaffar du inte hjälp?? Tror du det är någon som mår bra av att höra att du mår dåligt?

2008-05-13 @ 11:38:01
Postat av: susie

Aa samma här, ba ja spänner lite så kmr de upp, ja kan inte ens behålla en tomat för de kmr bara upp, de har blivit en sån vana...

2008-05-19 @ 15:02:14
URL: http://kornfreaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se