Jag mår inte bra just nu

image338

Jag vill bara.... åh jag vet inte var jag ska ta vägen


TUSEN TACK FÖR ALLA GULLIGA KOMMENTARER, NI ÄR SÅ HIMLA BÄST<3


Ursch vad ni är snälla. Ni är helt underbara! Tack!

Kommentarer
Postat av: Micha

Svar: Ja det är ju ytterst dumt att kalla sin blogg för en Pro-Ana blogg då man själv inte vet vad det innebär. Sök på wikipedia. Där fick jag informationen ifrån. Sedan kan du ju kanske börja fundera över om din blogg verkligen står för att vara en pro-ana blogg. Har du missat alla dokumentärer om detta? Pro-Ana-sidor är till för att "trigga varandra till anorexi"

2008-05-06 @ 11:08:46
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: anaprincess

Var stark, det blir alltid bättre!

2008-05-06 @ 11:53:43
URL: http://anaprincess.blogg.se
Postat av: Sessan

Hoppas du mår bättre snart!!
Kram/Sess

2008-05-06 @ 12:41:00
URL: http://sessansally.blogg.se
Postat av: anonym

Det är fullt förståeligt att du inte mår bra just nu. Ibland måste man nå absoluta botten innan man kan börja ta sig uppåt igen. Jag tror på dig tjejen, det kan bli bättre för dig! Kanske kan det här bli en vändpunkt för dig, på ett positivt sätt alltså. Önskar att du mår bättre snart, kram!

2008-05-06 @ 13:21:08
Postat av: ida

hör gärna av dig :)

2008-05-06 @ 17:03:13
URL: http://mythinlifestyle.blogspot.com
Postat av: ida

kram *
:)

2008-05-06 @ 17:03:42
URL: http://mythinlifestyle.blogspot.com
Postat av: Anna

hej! Jag hamnade här av en slump, men jag är bara tvungen att skriva någonting...inte för att det hjälper, men jag måste.

Herregud. Jag har flera kompisar som har anorexia, och det har varit ett rent helvete för mig, och mina andra kompisar.

En av mina kompisar, som börjar må lite bättre (hon kan äta lite, men tränar fortfarande alldeles för mycket), har sagt att hon helt enkelt aldrig förstod vad hennes sjukdom gjorde mot alla de som älskar henne. Jag vill att du ska veta att det gör ont!

Dessutom, varför gör du det här mot dig själv? Det kan inte handla om att det är snyggt, för hur snygg du än tycker att du blir kan du ju inte må BRA. Kroppen behöver mat, även om du psykiskt inte vill ha den.

Jag hoppas verkligen att du klarar att ta dig ur det här, för det är tungt, men det ger dig ditt liv tillbaka.

2008-05-06 @ 22:20:04
Postat av: Anonym

vill bara säga en sak till dig, jag menar inget illa nu. Jag har haft anorexia, vägde 40 kilo och var 170 cm lång. jag trodde att jag var smäll fet. men jag fick hjälp. nu är jag 173 cm, väger 52 kilo, har xs i alla mina kläder. enligt dig skulle jag vara jävligt tjock skulle jag kunna tänka mig. men vet du vad, jag kan garantera dig om en sak, om du tror att du är tjock så behöver du vård nu. du tycker att anorektiker har snygga kroppar, och det tyckte jag också innan, jag tyckte till exempel att nicole richie var tjock, är det inte något som är fel då? JO! Vet du varför jag tycker synd om dig? inte för att du har ätstörningar, jag tycker synd om dig för att du vet om att du har det och inte gör något åt det. träna och lär dig äta nyttig mat istället. en annan sak jag också tycker är sjukt, det är att du kan hälla i dig en massa alkohol, för du vet väl om att två shots motsvarar en big mac och co. och att en grogg motsvarar fyra cheeseburgare. lilla vän sök hjälp medans du kan!

2008-05-06 @ 23:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se