"Okej" mat

image322


Så ni vill veta vad jag tycker är "okay" mat. Jag kan ju säga direkt att jag inte är som en typisk anorektiker i det här fallet!

Jag är väldigt mycket en allt - eller - inget människa. Jag vet, det är bättre att äta små portioner ofta, men det funkar helt enkelt inte för mig. As long as I loose weight, right?

Det enda kött jag äter är kalkon, kyckling och köttfärs. Helt enkelt för att jag är så kräsen. Jag gillar kolhydrater, bröd pasta osv. Gärna vitt. Helst vitt. Bara vitt.

Frukt? Nej, inte ofta. Grönsaker? Jag försöker. Men det är inte min grej.

Godis äter jag inte. Mår dåligt både fysiskt och psykiskt av det, får svettningar och skakar i hela kroppen. Sen kan jag inte sova på hela natten om jag ätit det.

Vad kan jag säga mer? Jag äter det jag vill ha, när jag vill ha det. Men jag försöker undvika det mesta som jag vet är onyttigt.




Dagens matdagbok:

Powerade, blåa
Mat, spydde
1 äpple
Vatten

Kommentarer
Postat av: jag

Hur mycket väger du nu?
Kram :)

2008-05-03 @ 19:06:43
Postat av: Anonym

vitt är ju inte nyttigt, som du sa.
ändå försöker du äta nyttigt?

2008-05-03 @ 19:12:14
Postat av: ...

Jag vet vem du är.
Jag trodde du hade kommigt i från den här skiten.

2008-05-03 @ 22:08:02
Postat av: Johanna

usch vad jag blir ledsen när jag ser en sådan här sida. Varför slänger du bort ditt liv? varför inte njuta av det istället? Vad är det som är så farligt med några kilon till på din magra kropp. En mager flicka är sällan lycklig-något som syns i blicken...

2008-05-03 @ 22:08:29
Postat av: Nikki

haha detta allt eller inget, HATAR DE!!! Imån blir det inget!

take care

2008-05-03 @ 22:41:13
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: hjälp

hejsan
jag läste att du inte ger ut din diet i bloggen om hur du gick ner 20kilo. jag undrar om du kan göra ett undantag? jag skulle verkligen behöva din hjälp - jag gör vad som helst! snälla- vad krväs för att du ska besvara mitt rop? jag vill inte leva i min feta misär längre! jag orkar inte!

2008-05-03 @ 23:30:08
Postat av: A

Till hjälp: Ärligt, hur tror du att hon själv har gått ner så mycket i vikt. Bloggen heter ju my ana life, därav hur hon gått ner i vikt. Drabbats av anorexi = ätstörning = inte äta = gå ner i vikt.

2008-05-03 @ 23:38:40
URL: http://thinforthewin.blogg.se
Postat av: lina

asså jag vet inte vem du är, men jag lider själv av ätstörning har legat på sjukhus med 30 i puls och fått mat genom en slang. den känslan är den värsta som finns, jag var precis som du, och jag äter fortfarande dåligt och lite men det börjar bli bättre. är 176 och väger ca 53. Jag bara varnar dig, du vill inte hamna på sjukhus, du vill inte förlora allt du har. tjejen, du är en pinne, du kan äta normalt. jag vet att det kommer från fel käft eftersom jag är som du, men jag vill bara inte att flera ska vara med om detta. din kropp klarar snart inte av att gå om du fortsätter..

2008-05-04 @ 00:53:12
URL: http://linafredman.blogg.se
Postat av: AE

de är mycket fett i köttfärs anna

2008-05-04 @ 10:29:45
Postat av: E

oush, känner igen det där allt eller inget tänket. liksom om man råkar äta någonting oplanerat är dagen ändå förstörd så då kan man likagärna äta hur mycket som helst till. försöker komma ifrån det nu men det är ju inte så lätt direkt.

2008-05-04 @ 12:12:52
URL: http://theblackberry.blogg.se
Postat av: Frida

Jag vill bara informera dig unga dam om att du kan få ett tusen gånger så snyggt resultat av att tänka på vad du stoppar i dig för dubbelt så lite slit. Ät sånt som är nyttigt och sånt som kroppen behöver för att fungera och motionera regelbundet. Varför inte välja ett alternativ där du kommer må bra hela vägen och där du kan återgå till en normal människas beteende.. Gör inte som du gör mot dig själv, ta hand om dig för guds skull! Sök åtminstonde bra hjälp.

2008-05-04 @ 14:12:15
Postat av: AnnaP

Anonym: Hela jag är en onyttig fettbomb. Ska man dricka så är vitt vin det bästa man kan dricka

...: Jaså? Du känner mig? Trevligt. Hello.

AE: Jag vet :D brukar äta quorn (stavning?). Det är jättegott! :D

E: Fast jag äter aldrig mycket i alla fall.. man måste hejda sig själv :) så fort man känner att man äter för fort eller för mycket så måste man gå därifrån ;)

Frida: Jag pratade precis med min vän Emma om det. Det vore kul att få i sig så att hela kroppen mår bra... alla näringsämnen, att kunna äta bra mat som kroppen mår bra av!
Har försökt få hjälp men ingen vill hjälpa mig

2008-05-04 @ 15:54:38
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: Frida

Tänker du så förstår jag att det kan vara svårt, var har alla som tidigare lidit av ätstörningar fått sin hjälp? Det är självklart att det finns bra hjälp och få, även för dig. Jag slår vad om att det finns massor av ätstörningsavdelningar på någon psykiatisk klinik som bara väntar på att få hjälpa till, kom ihåg att du inte bara kan sitta hemma och vänta på att dom ska komma rusandes till dig, det är du som måste ta intiativet och gå dit. Jag tror ju att du innerst inne har viljan att bli frisk! Det räcker långt, tro mig. Är det stöttning du behöver så tveka inte och höra av dig, jag stöttar dig så gott jag kan hela vägen!

2008-05-04 @ 17:29:05
Postat av: AE

ANNA! har du inte sett THIN?

Det är en dokumentär om ett anorexi/bulimicenter i florida!

jag har laddat ner den :) Finns annars på Youtube

SE!

2008-05-04 @ 18:03:23
URL: http://anorex.blogg.se
Postat av: lighty

oj, du äter verkligen ingenting tjejen, du borde iaf få i dig vitaminer. Tar du vitamintillskott?
kramar

2008-05-04 @ 19:45:49
URL: http://lighty.blogg.se
Postat av: Anonym

hej, jag har också sama "profesia", äter helre lite kaloririkt än mycket av kalrisnålt, alltså, godis gör att man svettas ?? Jag tror jag har upplevt det med men inte fattat vad det beror på....

2008-08-07 @ 10:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se