Idag har jag ätit onyttigt



Så sant.


Idag har jag bara ätit onyttigt, och JA, jag har jätte, jätte, jätteångest.
Jag är hungrig nu men jag vet inte om jag kan äta mer, det blir för mycket.

När ska jag kunna äta den vanliga maten jag äter OCH onyttiga grejer? När ska jag orka äta mat och sen godis/popcorn/chips/glass? Utan att kompensationsträna? Jag vill ju så gärna... åh, jag HATAR det här!


Kommentarer
Postat av: Anonym

du är as bra ju! bitchen uppe i huvet på dig snor bara ditt liv, fortsätt slå på henne! du är så jävla braa!!! kämpa vidare



försök att inte kompensationsträna, du är ännu bättre om du klarar att stå emot det!! :)



jag tror på dig!

2008-11-23 @ 18:48:24
Postat av: misia

testa nu! bara lite. men ät något mättande då så att du inte blir hungrig igen för då är det ju ingen idé. ta lite ost eller skinka eller så. tänk bara på att du måste våga litelite till :)

2008-11-23 @ 19:11:06
Postat av: Anonym

ta små små steg...man pallar inte allt på en gång hr gärna man än vill. om duhar lyckats käka nåt utmanande idag så vet du det till nästa gång när du har ätit normal mat och blir sugen på något litet så kan du faktiskt käka det också utan att jorden går under.



tro mig för det gör den inte. däremot ska du klappa dig själv på axeln för att det är du som bestämt vad du ska äta och inte anorexin. du vinner hon försvinner.

2008-11-23 @ 19:18:50
Postat av: Linnéa

Fan va bra! Tror på dig, du kommer klara det här! Kämpa vidare :) <3

2008-11-23 @ 19:20:32
URL: http://hhemligast.blogg.se/
Postat av: tess

duktigt du är :) haha känner mig som en tant som skrev så :P men det är jättebra även om du faktiskt har massa ångest. små steg gäller. tänk vad bra sen när du faktiskt är framme vid ditt mål och kan äta vad du vill även fast det kanske är lång tid kvar, men man ska inte ge upp. fortsätt kämpa. som den ena anonymen sa, du vinner hon försvinner. tänk på det varje gång.

2008-11-23 @ 21:23:11
URL: http://thebibleofme.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se