Jag orkar inte mera



Jag orkar inte mer. Jag gör verkligen inte det, det gör för ont. Och det värsta är att jag inte vet vad det är.

Det är så fel, att man ska behöva tabletter för att fungera som en normal person. Att en sådan simpel sak som att jag inte ens kan sova utan sömnpiller, för annars är jag vaken och vrider mig hela natten av ångest, eller vaknar och är alldeles kallsvettig och drömmer mardrömmar.

Jag tar ångestmediciner, ändå kan jag inte fungera. Nu har jag suttit och stirrat på mina fula ådror på armarna i flera timmar, ätit lite och stirrat mera.

Jag ska egentligen på middag ikväll, men jag kan inte. Jag kan inte, jag orkar inte, jag vill inte. Jag vill bara stirra. Vara ifred.

Vad är det för fel på mig?

Kommentarer
Postat av: Louise

jag vet hur det känns.Jag vill stoppa mig full med piller och somna in till döden.Men sen iblnad så ser jag ljusa stunder.Jag tänker på det men gör det aldrig riktigt. har precis spytt upp en hel godis påse som jag var hög på och lycklig för och sett framemot sen igårkväll.Ikväll ska vi baka lussebullar och jag planerar små tuggot och mjölk för lättast uppspydning. Jag har blivit sviken mina planeringar hela veckan, idag sklle mamma och jag till stugan men det blev inställt så jag gick till stan och lyssnade på musik det var jätte skönt. Lånade böcker med, en francoise sagan och en andy warhol. Nu ska dem äta "jätte god korv från Sibylla". Yuck vad sjukt äckligt. Men samtidigt mysigt att äta det när det är mörkt ute. Men det är onyttigt så nej! Nu dricker jag grönt te och lyssnar på Joan Armatrading som är underbart, medans dem äter tillsamans. Puss och kram ta hand om dig.

Postat av: Ida

det är inget fel på dig, på något sätt, tyvärr så är ju sjukdommen sådan, den förstör mkt av sitt sociala liv osv! du är jättestark och jag tror på dig till 100 % och jag vet att du kommer att ta dig ur skiten! jag vet inte om du ser det själv men jag ser iaf att du har kommit en bit på vägen och du har viljan! DU ÄR BÄST <3

2008-11-27 @ 16:57:18
URL: http://gottobethin.blogg.se/
Postat av: AnnaP

Fyfan vad ni är gulliga :') jag börjar nästan gråta när jag läser era kommentarer, jag blir så himla glad. TACK! <3 <3 <3

2008-11-27 @ 17:03:29
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: jla

lägg upp en bild på dig. :) du är säkert jätte fin. du borde va glad över dig själv, även fast du har en sjukdom! låt inte andra trycka ner dig, lev varje dag som den sista! :)

2008-11-27 @ 17:08:50
Postat av: Little

Det är ju så att sjukdomen inte bara bryter ner din kropp - den bryter ner hela ditt liv. Den gör dig deprimerad, den gör dig sömnlös, den får dig att tappa gnistan och den får dig att finna livet meningslöst.. Jag tror att du sitter inne med svaret på vad som måste till för att få en vändning. Tids nog tar du till dig den insikten och tar upp kampen..



Jag har legat inne nu i tre månader och lever jäkligt oglamouröst men jag vet att det snart kommer en tid då jag kommer att älska att leva.. Be strong!

2008-11-27 @ 17:19:42
URL: http://thebestlittlegirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag fattar inte du är den enda som kan gå från att vara 19 till att vara 18!

2008-11-27 @ 17:59:14
Postat av: Rebecca

Tack tack tack!



Haha ja verkar ju vara något av Mandos grej, speciellt i våran grupp?! Det värsta var att hon mer eller mindre skyllde min ångest på att jag var tonåring.. what a f`ck?! Nej jag saknar min gamla behandlare.



Tänker på dig vännen, <3

2008-11-27 @ 18:37:02
URL: http://ravissant.blogg.se/
Postat av: Lizz

jla, Vad spelar det för roll hur hon ser ut? Hon har frågat och fått svaret att fortsätta vara personlig och skita i bilderna. Blir så grymt trött på att det är någon som skriver i nästan varje inlägg om att få bilder på henne. Spela roll! I denna bloggen är det en tjej som lockar läsare över hela Sverige genom att vara så pass personlig och ärlig som hon är, genom att upplysa andra om sin sjukdom och uppmana andra till att leva ett friskt liv och inte falla dit där hon är. Hon lägger inte upp bilder på sig själv som alla andra och fiskar efter kommentarer om hur smal hon är och sån skit.



SLÄPP DET BARA! Hon lägger upp bilder om hon själv vill, tjata hur mkt ni vill men jag stör mig rejält. Acceptera henne, låt henne göra sina egna beslut om sin egna blogg. Seriöst, blir bloggen bättre om det finns bilder på henne? Börjar störa mig rejält på detta ständiga tjötet.



Anna, fortsätt stå på dig! Du är bättre än du anar :)

2008-11-27 @ 19:25:55
Postat av: Anonym

Inget fel på dig!



2008-11-27 @ 20:31:14
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Lite samma här =/



Jag hejar på dig till tusen, du är stark och kan ta dig ur det här! Massa kramar :)

2008-11-27 @ 20:50:45
URL: http://psyksyster.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tror du lider av mytomani

2008-11-27 @ 21:23:30
Postat av: Moa

jag har just varit inlagd&fick ångestmedicin. som inte hjälpte. det var hemskt! jag litade på att det mesta av ångesten skulle försvinna, &så kom det bara mer. usch!

du kommer klara det, jag lovar!

2008-11-27 @ 21:57:05
URL: http://moaslife.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är seriöst inte helt omöjligt att jag får anorexia inom en snar framtid. Min pappa kallar mig tjock, och säger saker som har med min vikt att göra varje gång han är full. "Oj vad det var jobbigt att gå upp för trapporna, har du prövat någon gång?" - Jag går alltid uppför trapporna. "Hej tjockis" - Kommer från en gubbe som väger närmare 90, jag väger 65. Har diabetes också och vill verkligen gå ner i vikt nu, om min pappa tkr jag är tjock gör nog alla andra det också. Jag ser mig själv inte som tjock otroligt nog. Jag ser inge skillnad på min kropp när jag vägde 55 och nu. Tränat jätte mkt och fått mkt mera muskler. Ändå går jag upp i vikt, vet inte om det är muskler eller fett. Men tjock är jag tydligen, så jag ska gå ner, på något sätt.

2008-11-27 @ 23:06:54
Postat av: helena

Lägg inte upp en bild på dig honey, folk frågar alltid dig efter bilder. du ska vara anonym, that's it!

Folk är så nyfikna haha ;)



tack för dina fina kommentarer, blir så himla glad.

Slå ihjäl ångesten, det är inte fel på dig!

<3

2008-11-27 @ 23:09:54
URL: http://conversion.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag undrar en sak om äs. jag tror jag har fått det. började banta för ett halv år sen nu spyr jag om jag äter något jag inte borde. mina halsmandlar eller va fan det är, är as svullna, är dina det? har hört att de kan bli det om man spyr. vill inte ha det så. ser fult ut nu ska jag aldrig mera spy. bara motstå.

2008-11-28 @ 01:01:49
Postat av: AnnaP

Anonym: Jag hade skrivit "fyller 19". Men det är fortfarande ganska långt kvar tills dess =) så jag tröttnade på att "snart fylla 19" :P



Anonym: Åh, jag blir så himla ledsen när jag läste din kommentar. Min pappa är precis likadan. Men vet du vad? Vi duger som vi är. Vi behöver inte bekräftelse från gamla gubbar som ändå inte fattar någonting!



Jag lovar att du är vacker precis som du är, och 65 kilo är INTE mycket! Försök att vara stark när han är dum mot dig, försök att inte ta åt dig, så lovar jag att göra detsamma. Kram på dig <3



Anonym: Vad du än gör, sluta spy. Du får inte upp kalorierna du satt i dig och kroppen blir bara mer hungrig om du gör det. Vilket i slutändan kommer resultera i att du äter mera!



Halsmandlarna och ansiktet brukar svullna upp på bulimiker, ja. Mitt ansiktet eller halsmandlar är faktiskt inte svullna, jag försöker att inte spy. Det är bättre att motstå, som du säger! Kram!

2008-11-28 @ 08:34:29
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Sanna

Manga kan inte fungera utan hjalp, kraven pa en idag ar det inte manga som klarar av att uppfylla, du ar inte ensam, eller onormal, du bara lever i en varld med onormala ideal. Man maste lara sig acceptera saker for vad de ar och leva sitt liv pa sitt satt. Alla mar skit over olika saker i livet, det blir battre ibland och samre ibland. Men du vet att du ar den enda som kan andra hur du mar, du maste bestamma dig for att inte ge efter, utan fortsatta vara stark. Jag rekommenderar meditation (igen), det ar superbra for att lara sig slappa alla daliga tankar och slappna av. Bara att fokusera pa langsamma djupa andetag och stanga ute alla tankar som mal i huvet innan man ska somna gor underverk.

2008-11-28 @ 10:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se