Fett tjock.



Idag har jag ätit nästan normalt, som ett straff till kräkningarna. Jag ska fan inte kräkas, man kan inte sjunka lägre, man kan inte göra något mer kränkande mot sig själv.

Nu känns det som att byxorna spänner otroligt mycket, jag är jättemätt och jättearg på allt och alla, som alltid när jag är mätt.

En bra grej är att jag har varit sugen på choklad i två dagar nu (ni tycker säkert att det är sjukt, jag vet). Men för mig är det en bra grej, för jag hatar choklad och ändå gången jag vill äta det är före mens (som jag minns det, det var jättelänge sedan jag hade mens). Det är väl positivt att min kropp kan längta efter sötsaker?

Kommentarer
Postat av: Anonym

fick du din mens?

2008-10-22 @ 21:35:09
Postat av: Anonym

de va jag som fråga

2008-10-22 @ 21:35:27
URL: http://madelli.blogg.se/
Postat av: Fannie

Men det är ju jätte bra! Jag har hört att man ska lyssna på vad kroppen säger. Den gör dig ofta sugen på saker som du behöver. Vill din kropp ha choklad? Ät mörk choklad (typ 70%). Det är bevisat NYTTIGT i lagom mängd. :D

2008-10-22 @ 21:54:38
Postat av: Anonym

du vet att om man inte har männs så kan det i vissa fall senare i livet tyvärr blir svårt att få barn,... snälla du sluta! ta hjälp.

2008-10-22 @ 22:16:08
Postat av: k

Choklad är bra för dig, särskilt den mörka med hög kakaohalt och just nu behöver du all extra energi som du kan få (Det sägs tex att Katherine Hepburn åt upp till ett halvkilo mörk choklad om dagen, mörk choklad är inget man blir tjock av om man inte hetsäter det, vilket är svårt om man väljer en sort av god kvalitet med intensiv smak, som Valrhona). Om du har svårt för att börja direkt med vanlig ätchoklad så brukar NK ha en drickchoklad som heter Nomu som är sockerfri. Den 'ska' blandas med mjölk men jag gör den med vatten i en espressokopp och dricker den svart till vardags, riktigt gott faktiskt.

2008-10-22 @ 22:19:48
Postat av: Mathii

Det är super positivt! verkligen framsteg ! Keep on going girl, you can do it ! :D

2008-10-22 @ 23:36:45
URL: http://mnsk.blogg.se/
Postat av: Stella.

Gud vad bra!

Jag är sugen på choklad jämnt jag. :P

2008-10-23 @ 00:01:44
URL: http://fastfrusen.bloggsida.se/
Postat av: ronnie

varm havremjölk med chokladsmak is the shajt ;)



för det första så kommer du aldrig va så tjock som när du låter anorexin tala högt i ditt huvud. det låter vrickat men man känner sig faktiskt smalare när man fått död på anorexin även om man väger mer. JAG LOVAR HELIGT OCH DYRT OCH SVÄR! näh jag trodde inte heller så men du vet ju själv att inget får än att känna sig så tjock och värdelös som anorexian.



klipp sönder och släng dina anorexibarnbyxor. unna dig en shoppingrunda på stan och skaffa nya fräsch brallor som du känner dig snygg i istället.



för det andra. ja det är bra att din kropp blir sugen på saker . lyssna på den och belöna dig själv när du vågar göra det som är rätt på riktigt. inte tvärtom.



enda stället du är tjock på är inne i huvudet och det kommer du fortsätta vara om du väljer svälten. smalhet kommer med självkänsla och självkänsla får du först när du byggt upp ett liv utan anorexi.



kram



2008-10-23 @ 00:33:34
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: Helena

Det är klart, det är jättebra Anna, fortsätt i rätt riktning!

<3

2008-10-23 @ 08:25:10
URL: http://kampmotanorexi.blogg.se/
Postat av: Lizz

Ronnie: Jag håller med dig till fullo! Du kunde inte ha sagt det där bättre. Anna, lyssna på Ronnie och ge det ett försök, funkar inte det, ge det två tre eller flera. Tillslut, TILLSLUT, kommer det gå. Vi håller på dig, alla här, och vi vill att du ska bli frisk. Vi vill att du ska slippa må skit hela jävla tiden. Många av oss som läser din blogg har varit där, är där eller kanske på väg dit. Visa oss alla att du KAN bekämpa din sjukdom precis som mig och ronnie mfl, precis så som du vill att andra med anorexia ska göra, precis så som du borde visa de som är på väg dit att det är svårare att ta sig ur det senare. Visa dem att de borde göra något åt det innan dte är för sent.



För ett tag sen skrev jag och många andra att du verkade må så mkt bättre, men jag tycker du verkar må sämre igen. Och det gör mig ledsen, jag sitter och håller tummarna, jag sitter och hoppas varje dag för dig. Låt dig själv bli frisk!



ANOREXIAN ÄR INTE VÄRD DIG, och du är så mycket starkare än att låta en sjukdom ha övertaget. Jag ser ju att du vill, jag VET att du vill, jag VET att du kan!



Massa kramar till dig

2008-10-23 @ 08:34:49
Postat av: Go life

Om du får mens är det ett tecken på att din kropp mår bättre! Hoppas, hoppas;P

2008-10-23 @ 11:35:52
Postat av: Anonym

kämpa på :) väntar också på att få min första mens sedan februari... vad är förresten grejen med alla foton där modeller knör i sig massa onyttig mat? vem tror dom att dom kan lura liksom... fast så är dom ju tyvärr för jävla snygga... arrgh

2008-10-23 @ 17:22:00
Postat av: Joanna

självklart e de positivt! fortsätt kämpa :)

2008-10-24 @ 11:49:35
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se