Pärlor och ett gå - ner - i - vikt - tal



Dom får mig att vilja springa och köpa fem pärlhalsband direkt.

Jag har räknat ut att dom dagar jag äter absolut bäst, och då menar jag verkligen BÄST, när jag inte fuskar med måtten och äter det fetaste jag kan, så ligger jag på 830 kalorier per dag. Det är way to little. Och ändå känns det helt enormt mycket.

830 kalorier ger mig ett underskott på runt 1100 kalorier per dag. Vilket ger mig ett underskott på alldeles för många kalorier i veckan. Summa sumarum: gör jag inget åt det kommer jag fortsätta gå ner i vikt.

Just nu ligger mitt BMI på runt 16 tror jag (till dig som frågade flera gånger i flera olika kommentarer).

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag har blivit en sådant där äcklig människa som alltid försöker tänka positivt. Tänk då istället att du äter bättre vissa dagar. Tänk inte att du ändå äter för lite kalorier. Utan att du äter bättre, för det är ett framsteg i sig och då blir det lättare att äta mera sen.

2008-10-01 @ 21:46:51
URL: http://detvackraste.blogspot.com
Postat av: wera

Anna, titta på Sjukhuset vardagar 19:30.

En tjej jag var inlagd på psyket med ligger på Akademiska pga sin anorexi. döende.



kram







2008-10-01 @ 21:48:48
URL: http://signalsubstans.blogspot.com
Postat av: Anonym

2008-10-01 @ 22:45:26
URL: http://fairytaleofana.bloggagratis.se
Postat av: ängla

det är så jobbigt med all yrsel och jag-svimmar-snart attacker, vet du vad man kan göra mot det? (förutom att äta.)

2008-10-01 @ 22:46:59
URL: http://fairytaleofana.bloggagratis.se/
Postat av: nelmo

bmi 16, du måste vara sjukt snyggt smal verkligen <3

Hur mycket vill du gå ner?

2008-10-02 @ 08:20:57
URL: http://nelmoo.blogg.se/
Postat av: L

jag hoppas att du en dag får känna på livet på riktigt. det är SÅ mycket mer än att tycka att man har feta lår. herregud vad du missar mycket.. Det finns ingen som bryr sig om hur smal du är förutom dig själv, och jag undrar varför. nästa vecka åker jag till marbella, jag ska sola och bada trots min storlek 38. huvudsaken är att jag mår bra och att folk ser att jag mår bra och är en glad prick, för det är det som är vackert! att man utstrålar värme och glädje. till fikat idag åt jag en choklad biskvi och kaffe, gott :)den piggade upp lite så nu ska jag fortsätta jobba igen. värre än så är det inte.

2008-10-02 @ 11:40:13
Postat av: Camilla

Jag har läst din blogg från starten. Jag läste den när jag fick mitt sista (förhoppningsvis) återfall. Just då var allt du skrev en enorm peppning för mig, jag ville veeerkligen gå ner alla kilon jag kämpat för att gå upp, bli så där smal att varenda ben på kroppen syntes. Men någonstans på vägen slutade jag, jag kan ärligt talat inte säga varför. Något i mig sa "nu räcker det". Idag väger jag normalt, pendlar mellan 18-20 i bmi och mår bra. Visst har jag mina dåliga dagar, visst har jag mått riktigt dåligt peridovis. Men ångesten är försvunnen. Efter 4 år i skiten, i det svarta hålet, det svarta hatet, lever jag i ljuset. Jag har läst din blogg så länge nu, och jag blev glad när du sökte hjälp. Jag känner inte dig, men jag känner igen mig i det du skrivit. Ibland önskar jag att du hade någon som kramade dig och sa att allt ordnar sig, som fick dig att vilja äta ett extra äpple när du har en dålig dag och kanske en extra knäckemacka en bra dag. Någon som alltid fanns där för dig. Och om ingen sån finns, så vill iaf jag att du ska göra det. Hur konstigt det än låter.

Ta hand om dig.

2008-10-02 @ 12:16:20
Postat av: Helena

Anna fan du drar ner dig själv nu.. :( Jag menar allvar och du vet att jag vet vad jag pratar om. Shit gumman jag tycker om dig som fan, det räcker nu. Allt kaos kommer bara bli värre annars.

Du är skitsmal och kommer vara det.. Låta inte sjukdomen och ALLA bloggar dra ner dig ännu längre..



miss you

2008-10-02 @ 19:30:33
URL: http://conversion.blogg.se/
Postat av: Anonym

FYFAN JAG BLIR HELT SJUKT JÄVLA ARG PÅ ALLA ER SOM INTE FÖRSTÅR ATT HON FÖRSÖKER BLI FRISK! SLUTA FRÅGA HENNE OM RÅD, SLUTA SÄGA ATT HON BORDE GÅ NER MER OM HON KAN SLUTA SLUTA SLUTA!!!!!!!!

det är redan svårt för henne att försöka bli frisk, hon är otroligt stark och hon behöver ingen som säger att hon gör fel. FÖR HON GÖR RÄTT. det kan vara svårt för er att förstå det, men om några år är ni i hennes sits, och då är bantningsråd det sista ni vill höra.



hjälp henne istället.

förlåt för att jag använder ditt kommentarfält som ett forum, men aah vad arg jag blir.

du är otroligt stark anna, och du gör rätt!

2008-10-02 @ 22:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se