Ångest (för sjuhundrafemtionde gången)



Eller nått. Ångesten är så stark att till och med katten känner det. Hon har krypit in i ett hörn och har legat där i flera timmar.

JÄVLA SKIT - ÄCKEL - BAJS - SJUKDOM som förstör så himla mycket!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

MEN GÅ EMOT DEN DÅ! SMÄLL ANOREXIJÄVELN PÅ KÄFTEN!!

2009-08-24 @ 21:44:02
Postat av: A

Jag har också ångest. Vill bara bort från allt. Mina föräldrar och deras äckelmat kan ta sig.

Puss på dig. //A

2009-08-24 @ 22:08:03
URL: http://plastdockan.blogg.se/
Postat av: Mart

Hej, jag brukar aldrig kommentera bloggar men jag kände att det var dags... har läst din sedan jag själv insåg att jag hade problem med mitt ätande. Detta var väl någon gång nu i vintras. Jag tycker själv att jag äter bra just nu, kanske lite för lite och lite för "nyttigt" men absolut tillräckligt. Det är så himla svårt att förstå själv hur fel man har. Min mamma ser t.ex. min utebilvna mens som "alarmerande" medan jag tycker att det ska vara så (dessutom saknar jag den verkligen inte). Jag har ingen vän med ätstörningar att prata med detta om och jag har till och med vänner som tycker att jag överdriver och "inte är särskilt smal" därför tycker jag verkligen att det är skönt att läsa din blogg eftersom att jag då i alla fal får någon annans synvinkel. Hur som helst så ska jag från och med nu äta enligt schema och det känns skit. Särskilt som jag mår riktigt bra just nu och trivs med mig själv. Innan jag gick ner i vikt var jag mycket mindre glad och utåtriktad än jag är nu. Då suger det ju verkligen att man måste ändra på sig bara för att andra ska bli nöjda.



Jag vet inte riktigt vad jag ville få ut av denna superlånga kommentar men det känns skönt att jag krev den. Hoppas att du hittar ett sätt att bli frisk någon dag.



Kram / Marit

2009-08-24 @ 22:45:10
Postat av: Anonym

:/

Jag lider med dig.

Döda anorexin!

2009-08-24 @ 23:27:11
Postat av: anonym

jag håller med dig, den förstår så vidrigt mycket.. jag hatar den mest utav allt här i världen! den får en att känna sig ensamast i världen. . som en skugga som knappt syns.

jag lider med dig!

2009-08-24 @ 23:40:11
Postat av: Anna

Den här bloggen tror jag du borde läsa:

http://vagenfran37kg.wordpress.com/

2009-08-24 @ 23:53:09
Postat av: dottern

Hej hamnade på din blogg av en slump. Vet knappt vad jag ska skriva...mer än att det känns fruktansvärt hemskt att du är sjuk :(

Såg att du skrev om ångest. Jag har skrivit en del om det på min blogg som handlar om suicid...titta gärna in.

Hoppas du får en bra dag!

2009-08-25 @ 08:43:46
URL: http://nollsuicid.blogg.se/
Postat av: Marie.

sänder lite kärlek genom skärmen till dig. hoppas den når fram.

2009-08-25 @ 14:56:29
URL: http://mmmmm.blogg.se/
Postat av: J

Ge inte upp! just nu kanske de känns som att du har fallit ner i den djupast gropen, för de gjorde de för mig! MEN tro mig jag vet att de kommer en dag då du kan se en ljus framtid, så ge inte upp. Jag vet att de här är otroligt svårt, de är de. Och de krävs otrloigt mycket mod. Så ta hjälp av allt/alla som du kan, för du är VÄRD att vara någon!<3

2009-08-27 @ 21:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se