Jag sitter, jag skriver, jag suddar



Sitter framför datorn, skriver ett blogginlägg, ångrar mig, raderar allt.
Stirrar ut i luften, stirrar på tvn.

Rastlös men ändå trött. Jag känner mig tjock. Och samtidigt vet jag att när jag känner mig tjock betyder det oftast att jag har gått ner i vikt igen.

Ändå orkar jag inte bry mig om det. Apatin som har satt in nu är faktiskt ganska skön, jämfört med dom dalar och toppar jag brukar ha.

Kommentarer
Postat av: Christoffer

Hej på dig Ana,



Du har en mycket fascinerande blogg och det är kraftfullt det du skriver.



Jag har läst en hel del psykologi och jag måste få påpeka en sak som jag inte vet om du tänkt på:



Du skriver ju om en sjukdom som jag misstänker att du avskyr (men kanske också omhuldar) och som tyvärr är väldigt vanlig bland unga kvinnor. Jag misstänker att många av dina 1500 läsare är just unga kvinnor som är mer eller mindre i riskzonen.



Nu har jag lite svårt att se om det är du på alla bilderna men de är ju alla riktigt snygga. Personerna på bilderna är snygga, "modelliga" etc på samma sätt som man brukar ha i annonser.



Detta är jag relativt övertygad om att det sätter en positiv stämpel på hela bloggen även om det du skriver är väldigt ångestladdat. Bilder är kraftfulla! Jag kan tänka mig att det kan ge en bild av att "jag kan också bli sådär snygg om jag bara klarar av att må lite dåligt".



Hoppas du förstår vad jag menar (för jag menar inte ont på något sätt) men vill bara varna för risken att du sätter krokben för dig själv.



Ha en underbar helg!

2009-08-08 @ 09:10:00
URL: http://www.uppdig.nu
Postat av: Anonym

var rädd om dig..

2009-08-08 @ 09:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se