Mys med mamma

Nu ska jag mysa med mamma. Om hon är på bättre humör, vill säga. Hatar när hon skriker och är arg, men jag vet att det är för att hon är frustrerad över min ätstörning.

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Ha det så mysigt nu Gumman.

Jag ska också mysa med mamma i dag. :)

Kramar. <3

2009-08-05 @ 19:27:44
URL: http://www.bilddagboken.se
Postat av: Anonym

be strong!

2009-08-05 @ 19:49:36
URL: http://ettkilotill.blogg.se/
Postat av: ellen

jag har en fråga til dig, har du tappat efter allt viktnedgång ?.

Jag har börjat göra det men jag har inte gått ner så sjukt mycket bara 7 kg, och alla snackar om min vikt ? . Kan det stämma ?. Tack i för hand love your blogg !

2009-08-05 @ 20:43:26
Postat av: c

å vad mysigt!

2009-08-06 @ 00:50:34
URL: http://carolinejo.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jo, klart hon är frustrerad över din ätstörning. Det måste vara sjukt ångestfyllt som mor att ha en dotter som sakta tar livet av sig framför ens egna ögon.

Jag försöker inte höja den skuld som du redan känner.



Har varit och är där själv. De sista veckorna innan ajg blev inlagd på 27 kg så gick mamma in och tittade till så jag andades flera gånger varje natt...

Jag har ett vagt minne av att jag vaknade av att hon skakade mig. Jag hade haft en längre andningsuppehåll...



Att se sin dotter sakta dö. Det måste vara bland de hemskaste sakerna som går att föreställa sig. Varför utsätter vi oss själv och våran omgivning för denna plåga?

Det är hemskt egentligen...

2009-08-06 @ 02:52:56
Postat av: Nossie

Jag hatar när min mamma är på dåligt humör också. Men när hon är på humöret och vill mysa och skratta mår jag alltid jätte bra. Det kittlas i mig av glädje då. Det är helt sjukt hur mammas humör påverkar mitt humör. Är det samma för dig?

2009-08-06 @ 04:33:26
URL: http://nossielife.blogg.se/
Postat av: Ayla Catpaw

Jo, det är så weird ibland när man upptäcker att ens mamma faktiskt inte är sur hela tiden... utan att det för mesta är av ren stress och frustration.

Efter att jag förstod detta så har jag och min mamma fått en rätt mycket bättre relation till varandra även om den är bristfällig.

För nu vet jag att hon faktiskt inte alltid är permanent sur på mig utan hon är kroniskt stressad. Och då reagerar jag inte lika hårt utan kan lugna ner henne utan att provocera, påpeka på ett snällt och tålamodigt sätt att hon låter sur när hon är stressad och att det leder till mer stress i slutändan och att hon blir bättre om hon försöker säga saker på ett lugnt sätt, för hon märker inte själv hur dåligt hon tilltalar folk.

Först blev hon skitprovocerad av att jag påpekade hennes sätt att prata på, men nuförtiden när jag verkligen försäkrat henne att jag inte menar något illa, att jag fattar att hon inte själv märker det, att jag vet att hon egentligen är stressad fastän hon lätt missuppfattas som sur så kan hon säga "ursäkta" och repetera vad hon skulle säga på ett lugnare sätt. :)

2009-08-06 @ 12:53:52
URL: http://ayla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se