Att leva en annans liv



Varför kan inte jag bara få vara någon annan...? Slippa vara mig själv. När jag var liten drömde jag jämt att jag var andra personer och levde deras liv.

Jag är superdeppig. Jag vet inte ens varför. Jag mår bara inget bra.

Det finns en sak som jag vill fråga, och för en gångs skull är jag faktiskt riktigt, riktigt allvarlig. Det är en riktig fråga. Och det är inte anorexin som frågar, utan JAG.

Det jag undrar är hur det kan vara så svårt att äta när man ändå mår så fruktansvärt illa? Jag får kramper i magen efter varje gång jag har ätit. RIKTIGA kramper. Det gör så jävla ont. Och så får jag sådana uppstötningar att jag spyr av mig själv.

Jag har aldrig, aldrig stoppat ner fingrarna i halsen på mig själv. Eller jo, kanske ett par gånger. Men det var flera år sedan. Efter att jag har ätit behöver jag bara röra lite på mig eller luta mig framåt, så kommer all mat upp igen. Hur fan ska jag få bort den reflexen? Det GÅR ju inte?

Kommentarer
Postat av: E

Äta långsamt, små mängder, ät ofta, vila efter maten.

Om du har anorexi så ta näringsdrycker så du iaf får ett högre kaloriintag per dag.

2009-02-06 @ 15:21:45
Postat av: Sara

Jag tror du måste fråga npgon professionell om detta! Låter inte bra alls.

2009-02-06 @ 15:35:18
Postat av: Anonym

jag har inte spytt nån gång heller, eller jo bara nån enstaka gång i början av min anorexi.

men konstigt nog är det ibland samma sak för mig, att om jag lutar mej framåt så kan det liksom komma spya.

2009-02-06 @ 15:36:32
URL: http://alltingnurrar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kanske du kan fa nagot som dampar magsmartan, ga till en lakare?

2009-02-06 @ 15:53:10
Postat av: sara

jag har inte varit med om detta, och jag har inte diagnosiserats med någon ätstörning, så detta är bara vad jag personligen tror.

Du har ju länge svält dig och så, därför är det sådant stor omvändning nu när du äter så kroppen är inte van vid att hålla maten kvar, men jag är ganska säker på att du kommer bli av med dessa reflexer någon gång om du fortsätter att äta, precis som att du lärde dig att "leva" utan mat.. kroppen är fantastisk på det viset.. någon dag kommer dessa reflexer att upphöra.. lycka till du är en bra förebild och du inspirerar !

du kommer klara detta !!

ha en bra dag.

2009-02-06 @ 15:57:08
URL: http://likeastarfish.blogg.se/
Postat av: Agnes

Fortsätt bara att äta. Allt sånt där försvinner med tiden, när kroppen lärt sig att den ska faktiskt äta. Jag hade också massa problem i början när jag var tvungen att äta igen, men som sagt, med tiden försvann det, och fan så värt det varit all smärta.

2009-02-06 @ 16:45:20
URL: http://agnysivy.blogg.se/
Postat av: ronnie

innan jag svarar på ett enda inlägg till vore det liksom vettigt om du kunde fatta att för att bli frisk måste du upp i vikt.



det finns inga genvägar. INGA!!!!!!!



antingen anorektisk smal och anorektisk sjuk eller normalviktig och inte anorektiker.



du kan ju återkomma när du fattat det, tills dess önskar jag dig ett fortsatt misslyckat jävla skitliv i helvetet. ha så kul stackars stackars dig...



sen kan du ju trösta dig med att ju längre du fortsätter äta för lite desto större risk att de där kräkningarna du beskriver blir något du får dras med resten av livet...



jag vet exakt precis hundra procent vad det är för kräkningar du har och de kan komma att bli en del av dig och ditt liv under många långa år...men som sagt upp till dig...och om du använder lite av den hjärna du har kvar så fattar du nog att det knappast blir bättre av att fortsätta mixtra och leka med kroppen.



men eftersom du frågar så öppet och ärligt så svarar jag till dig också (resten är liksom tillägnat din jävla anorexi ;)



försök snälla söta du att få kontakt med en bra dietist. du är inte i skick att ta hand om dig själv eller ta egna beslut, lämna över det på någon annan. tillåt dig att tappa kontrollen lite och låt någon annan hjälpa dig. du har bevisat för dig själv tillräckligt hur långt du kan gå och härifrån kan det bara bli mer fel. ingen här ute i bloggvärlden kan hjälpa dig. du behöver gå till en läkare och rädda det som räddas kan...och nu svarar jag bara för att jag själv gjort exakt alla misstag som du och min kropp är så trasig att den liksom aldrig kommer bli helt bra igen och förmodligen kommer jag få kräkas lite hit och dit så gott som dagligen resten av livet. men men det är ditt liv och din kropp och du gör vad fan du vill med din.

2009-02-06 @ 19:24:02
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: Emma

Oops, det låter inte bra. Kanske är dags att gå till farbror Doktor? Ta hand om dig!

2009-02-06 @ 19:24:33
URL: http://evdahlin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej. Hittade din blogg och erkänner att det du skriver är något värt att läsa.. :) Nu till ditt inlägg..



Jag har ett liknande problem som dig om illamående. Även om jag mår illa så äter jag, även om jag inte vill ibland, men antingen så mår jag illa av att jag är hungrig eller att jag ätit.. Vet inte varför detta händer..



Och det du säger om att böja dig framåt när du ätit, jag får också uppstötningar.. asjobbigt att må illa varje dag. Jag lider inte av någon ätstörning men däremot kan jag äta hur mkt som helst, jag har ingen gräns, jag äter tills jag nästan spyr. jag har aldrig spytt med flit, (bland det äckligaste jag vet) vet inte hur jag ska få bort mitt illamående. det är inget "hit" precis.

2009-02-09 @ 00:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se