Att slå i huvudet



Jag har slagit i huvudet, hårt, två dagar i rad nu. Ena dagen stod jag i köket och lutade mig mot köksbänken. När jag sedan "reser" på mig slår jag i baksidan på huvudet mot köksskåpen.

Igår vinglade jag ut från badrummet med min vanliga excellenta balans, och trillar rakt in i dörramen - pang! Pannan rakt mot träet.

Så himla klumpig. Det kanske är därför jag känner mig så virrig och snurrig i huvudet?

Nu ska jag åka till Horsien. Puss bloggisar <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej

Läste dina 3 senaste inlägg. Och vet du vad jag tror, jag tror att du hetsäter. Du slår huvudet i köksskåpar som fortfarand står öppna, efter attacken, du slår skallen i badrummet efter att vara helt utpumpad efter att ha spytt. Du slevar i dig mjölk och flingor (kanske med ett ton socker, eller syt i) och spiller ner dig själv. Det är det du signalerar ut i dessa inlägg. Inte att du är svag anorektiker. Jag ser ju om du tar med det här inlägget eller inte, det säger en del om jag har rätt eller inte. Visst:) Lycka till i att bli frisk. Du måste själv välja.

Jag tycker förövrigt att du blir mer och mer insiktsfull i dina inlägg vartefter jag följt din blogg.

Kram

2009-02-02 @ 19:09:40
Postat av: Mikaela

Sv: Ja, jag ar au pair i USA. Akte med Cultural Care. Funderar du pa att aka?

2009-02-02 @ 19:41:04
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: S---

Jag brukar alltid gå in i dörrar och väggar och slå huvudet i lampor och allt annat. Jag brukar även hitta vägen till stekpannor i huvudet. Jag är extremt klumpig!

2009-02-02 @ 20:24:54
Postat av: elin

vill bara säga kämpa på. läser varje dag och vet hur det känns. har själv varit där, så heja dig! du kan fixa det, jag vet det.

kram

2009-02-02 @ 21:07:29
Postat av: Maria

Åh stackare :/ Hoppas turen vänder imorgon!



Var har förresten "dagens förebild" tagit vägen?



(Användarnamn och lösen: Marias)

2009-02-02 @ 21:40:57
URL: http://mariahelalivet.blogg.se/
Postat av: Paris

Anonym: Hahaha. förlåt att jag skrattar =P men okay, första gången jag slog i huvudet stod jag och mamma och Boyie och diskuterade privata saker medan jag masserade in olja på naglarna.



andra gången hade jag och Boyie precis gjort EXTREMT privata saker och jag hade gått på toa för att, du vet, tvätta av mig lite. (Åh, euw, vad äcklig jag är).



Sylt har jag inte ätit på flera år och jag slevade inte i mig, jag åt i min normala takt =) fast jag darrade så mycket på handen att jag sölade ner mig själv gång på gång =)



Maria: ja det har du rätt i. Det kommer en nu då =D

2009-02-02 @ 22:20:59
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Cyborgs



Hej Paris, angående din kommentar på min blogg.

Ja det stämmer bra att jag var med på proanaträffen i Stockholm i december 2007. Var du med där? Isådana fall är det ju inte många tjejer att välja på som kan vara du :)



"Kampen mot anorexin" kallar du din blogg, hur går kampen? Det enda jag tror på när det gäller den frågan är att välja sin väg som man verkligen tror är rätt och sen försöka så mycket man kan åt rätt håll, vad nu rätt är för var och en.. :) Hoppas att det går åt det håll du önskar.. kram!

2009-02-02 @ 22:31:50
Postat av: Anonym

Vadå, har du sex med ditt ex fortfarande..? Varför isf?

2009-02-02 @ 23:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se