My Real Life

Jag fick en kommentar nyss och den fick mig att tänka efter.

Det känns som att bloggen börjar bli mer och mer som mitt liv. Fullt av fejkad glädje och massa prat. Men inget prat som verkligen berättar något om MIG.

Så här kommer en liten update om MITT LIV: Jag har ätit dåligt dom senaste dagarna. Till och med extremt dåligt. Och då blir jag alltid lite låg.

Jag bestämde mig i stallet idag: "ikväll SKA jag äta middag!" och så sms:ar jag till mamma och frågar vad vi ska äta. "Vi får se, vi tar väl något vi har i kylen. Någon mat blir det i alla fall" fick jag som svar. Blev det någon mat? Nej, självklart inte. Och jag vet att det är löjligt, men det gör så sjukt ont när hon inte bryr sig om jag har ätit eller inte.

Nu för en timme sedan kommer hon in med några bitar choklad. Och jag börjar störtgrina. Choklad? Är hon sjuk i huvudet eller? Jag har fan aldrig gillat choklad! Och det som gör mig så jävla ledsen är att hon bara försöker vara snäll och jag kan inte äta den där äckliga chokladen. Jag gråter fortfarande.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej! jag tycker att morgondagens förebild kan vara carmen elektra. hon verkar vara en riktigt go tjej och hon är vältränad och inte för smal=) kram på dig!

2009-02-20 @ 21:29:36
Postat av: Emma

Jag fattar inte varför man låtsas att man är lycklig hela tiden. jag gör exakt samma sak.



Idag har jag ätit en halv pringlesrulle och lite spagetti och köttfärs. Det är inte mycket men ändå har jag ångest över dedär chipsen. Det är väl helt enkelt lättare att låtsas att man mår bra.

2009-02-20 @ 22:23:50
URL: http://cherryninja.blogg.se/
Postat av: a

dagens förebild mk and ashley eller nicole riche? vet att du har gaft mkt bilder på dem meen jag får inte nog av dem..

älskar din blogg förresten, läser den varje dag. gillar bilderna och din ärlighet.men tror inte att jag kommenterat förrän nu(?):) du verkar vara en fin person, synd att dina nära inte behandlar dig som de borde... love,

2009-02-20 @ 22:40:42
Postat av: Anonym

en liten tankeställare kanske: har du sagt till din mamma att du faktistk vill att hon ska bry sig..? det är ett STORT steg att erkänna det för sig själv att man faktiskt vill ha & måste ha hjälp och stöd men tyvärr tar det inte slut där..

fortsätt kämpa emot det där konstiga som du itne kan styra över, tyvärr är enda sättet att kriga mot sig själv. lycka till tjejen!

2009-02-20 @ 23:11:14
Postat av: linda

Hejsan kan förstå hur du känner dig att det gör ont det känns som om ingen bryr sig om en, men jag tror hon gör det ändå annars skulle hon aldrig kommit in med chokladen till dig. Det kanske är svårt för din mamma att hantera hela situationen jag menar det är inte så himla enkelt att veta vad man ska göra eller hur man ska bete sig. men jag tycker ändå hon gjorde helt fel med att inte laga mat åt dig. iof ska väl inte jag komma här å säga "att såhär är det" för det vet jag ju inte har ingen aning om vad din mamma tycker eller tänker om det hela. men kanske du skulle kunna sätta dig å prata med henne å säga att om du ska kunna klara det så behöver du hennes hjälp du behöver all hjälp du kan få för det är inte lätt det har ingen påstått. Och jag är grymt lycklig att du har kommit så långt tjejen verkligen det syns att du förendrats och det är bara bra och positivt <3 Man ser skillnaden på inläggen du skrev för ett bra tag sen sen kollar man på inläggen du skriver nu så otrolig skillnad tjejen du är stark och det märker jag riktigt duktig du borde vara stolt över dig själv tycker jag. Jag vet det är inte lätt det du går igenom det är ju ganska självklart men du klarade det å det är inte många som gör. Unna dig själv det förtjänar du. Men som sakt det ända om hjälper tror jag är att prata med din mamma förklara hur du ser på hela situationen. Det hjälper enormt att prata med varann förklara hur du känner fråga hur hon känner å tycker å lägg upp mål. Din mamma har nog gått igenom precis som du väldigt mkt pga din livsstil (ana).... Hon kanske känner att det är ingen ide att försöka för hur mkt jag än försöker så ramlar du dit igen snålar på maten kanske hon gett upp hoppet. Därför måste du säga till henne att du vill ändra på dig du vill klara det men med din mammas hjälp. Så tror jag din mamma förstår. Hoppas verkligen du inte tog det här meddelande negativt för det var allt annat än negativt menat jag bryr mig om dig å har följt din blogg länge nu men har inte riktigt komenterat några av dina inlägg förlåt för det<3 Men nu känner jag att jag behövde göra det någon måste förklara för dig hur otroligt duktig å fantastisk person du är jag som många andra tror på dig Paris Jag vill verkligen mer än allt annat att du ska må bra om jag bara visste vem du var å var du bodde skulle jag sitta på tåget/bussen på väg dit genast bara få ta bort dig från där du bor åka någonstans å bara få bevisa hur bra du är du förtjänar så mkt mer tyvär kan jag ju inte göra så mkt än att skriva ett inlägg till dig å förklara hur jag känner. Att bara få dig på andra tankar skulle betyda mkt för mig. Och så skulle jag vilja att du tog detta medelande på allvar å ta åt dig tänk på vad jag skrivit kanske det hjälper vad vet jag ? det ända jag igentligen vet är att jag vill att du ska må bra å känna dig glad framförallt glad / Från en mkt trogen läsare Linda

2009-02-20 @ 23:15:59
Postat av: Stream

Ja, jag är medveten om att jordnötter är ett energitätt livsmedel, precis som choklad. Eftersom jag äter enligt LCHF (förutom i vissa fall då jag gör andra val, som t ex idag), räknar jag inte kalorier i första hand, utan kolhydrater.



Kram, hoppas helgen blir bättre för dig!

2009-02-20 @ 23:23:07
URL: http://streamsviktiga.blogspot.com
Postat av: Anonym

Åh Linda tog verkligen orden ur min mun så rätt kämpa på :)

2009-02-20 @ 23:30:13
Postat av: Anonym

När jag läser detta vill jag bara sätta igång och tjuta själv. Herregud, du måste ju äta. Och det är klart att det ska vara något gott och tillagat med kärlek och eftertanke. Önskar du var här nu så skulle jag ordna lite kalas för dig.

2009-02-21 @ 01:56:03
Postat av: Elsa

Vet hur de känns, man vill på något sätt vill se föräldrarnas oro, att de inget hellre vill än att vi ska få all mat och kärlek vi saknar.

Låter ju lite knäppt att en ätstörd VILL bli tvingad i sig middag, så menar jag inte, men att ens föräldrar verkligen ska kämpa MED en och få en att inse att man inte är ensam..



Blev lite flummigt men jag tror du fattar. Läser ofta här, jag har blivit mycket bättre sen jag var nere som djupast, idag mår jag nästan helt bra, men det är inte alltid lätt. Speciellt inte med en familj som tycker jag ser ut som en supermodell och att jag är SÅ duktig för att jag tränar hela tiden. blir lite skevt då..

2009-02-21 @ 07:56:52
URL: http://everythingels.blogg.se/
Postat av: Anonym

meen gud. jag blir trött. fråga om mat insperation

till någon som inte äter. som behöver vård. seröst. du borde bli enlaggd. kan inte du äta så får folk mata dig. och dina föräldrar verkar ju en aning psykopatiska enligt dig.

2009-02-21 @ 08:18:31
Postat av: Mjke

Jag är också så att man fejkar att man är glad. Otroligt onödigt men samtidigt känns det livsnödvändigt.. :S



Hoppas du får en bra lördag!

2009-02-21 @ 09:18:35
URL: http://mjke.blogg.se/
Postat av: E

Mer om dig. Du är en otroligt fin människa! MER! :)

2009-02-21 @ 15:43:40
URL: http://emmmas.blogg.se/
Postat av: Simone

Har du någonsin tänkt på att du har hålligt på så länge att din mamma inte orkar bry sig längre? Inte varje dag? Hur ska hon veta om idag är en dag då du vill försöka, eller om det en dag du totalvägrar? Du vet om at äsmänniskor kan vara pain-in-the ass va? Jag talar från erfarenhet. Jag har själv fått höra att jag inte är världens lättaste att ha att göra med när jag är inne i äset.

2009-02-21 @ 17:23:30
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se