När man inte kan sova



Har fortfarande inte somnat. La mig i sängen och var svinhungrig, så jag gick upp och åt två torkade aprikoser och en persika. Fortfarande inte trött dock... och det suger.

Vad har ni för tips för att kunna somna på kvällarna? Jag är trött på (höhö, så lustig jag är) att somna vid fem - sex - tiden på morgonen...


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag med! men igår tränade jag, och lyckades somna vid 3!! :)

2009-02-12 @ 08:54:07
URL: http://thinilicious.blogg.se/
Postat av: jane

hej hej läget?

2009-02-12 @ 10:35:07
URL: http://brunettjane.blogg.se/
Postat av: Ellis

Jag är en sån där lyxig jävel som alltid somnar pangbomkrasch-fort om jag inte har något jag ligger och ältar... Men att dricka något varmt brukar oftast hjälpa mig? Varm mjölk är ju klassikern men jag tycker att te funkar precis lika bra..? Annars kanske du passar med att somna framför TVn eller en tråkig (skol)bok, datorn håller oftast hjärnan för aktiv men TV apparater brukar gå bra?

2009-02-12 @ 11:47:42
URL: http://sikorka.blogg.se/
Postat av: Elinda

Lyssna på musik kan hjälpa mig, eller att lösa sudoku, det blir man riktigt trött av!!!

Om du fortfarande har svårt att somna, kanske du kan få nån sömnmedicin utskriven!

Fortsätt kämpa, tycker att du är duktig som ändå gör så gott du kan i nuläget!

Kram på dig

2009-02-12 @ 12:39:55
Postat av: Emily

Drick ett glas varm mjölk och ät en banan innan du ska somna. Det slår verkligen ut mig totalt. Annars kan du börja med att spänna alla muskler i hela kroppen i ca 5 sekunder, en muskel i taget med början från tåna och sen jobbar du dig upp till pannan. Samtidigt andas du djupt, in genom näsan och ut genom munnen. Det gör i alla fall mig väldigt avslappand.

2009-02-12 @ 12:51:43
URL: http://emilyh.blogg.se/
Postat av: Ellen

att läsa i en teoretisk ekonomi bok hjälper garanterat....funkar på mig

2009-02-12 @ 13:16:17
Postat av: Louise

Kbt brukar funka på mig.

Jag tänker "jag behöver inte sova det räcker att jag vilar", för då blir man lugn och inte stressad av att man måste somna då pulsen ökar och man slappnar inte av men det gör man om man intalar sig att det går lika bra at vila, då brukar jag somna. men du kanske vänt dygnet?

Postat av: Åsa

Drick ett glas varm mjölk med kanel och lite honung i, det fungerar oroligt bra!! Har precis som du en ätstörning (sen 17 år tillbaka)att kämpa emot, och problem med sömnen är en komplikation man får när man väljer bort att få i sig näring som hjärnan och övriga organ behöver för att kunna fungera på bästa sätt...jaja, prova gärna å drick varm mjölk så ska du få uppleva hur skönt det känns att känna lugnet i kroppen, det är fantastiskt!

2009-02-13 @ 07:52:51
Postat av: anonym

Det som funkar för mig är att lyssna på långa ordböcker på engelska, då anstränger man ju hjärnan så då blir man ju trött. Men aja, vet ju inte om det funkar för dig, ett tips iallafalla! :D

2011-08-09 @ 23:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se