Update vad gällande mat



Ursch, mådde kanonilla och fick jordens kramper i magen, kunde inte stå upprätt efter att jag hade ätit den där maten. La mig i sängen och fick jordens uppstötning, som tur var hann jag till papperskorgen... haha, annars hade jag spytt ner hela sängen som om jag vore tre år gammal igen. Anorexi är att återgå till barndom, eller hur var det nu igen?

Satte mig nyss med en skål müsli och mjölk. Det roliga är att jag skakar så sjukt mycket i kroppen och i händerna att jag spiller på mig själv hela tiden... måste köpa haklapp? (Barndom, igen...!)

Så nu sitter jag här och luktar typ sur mjölk och blir mer och mer irriterad på mina händer. SLUTA SKAKA för i h*lvete.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Alltsa, jag tycker du ar smart, men ibland avslojar dina inlagg hur sjuk du faktiskt ar. Hur nara doden du ar, och att du inte ger upp utan pushar dig sjalv att inte ga upp i vikt. Hur far man nagon som du att se hur illa det ar? Att vilja vanda pa det? Att faktiskt ata normalt med mat, att inte tycka att ga upp i vikt gor dig fet? Finns det inget som du kan relatera till? Som att, mindre and stl 34? Sa ar jag nog for smal, eller, att vaga 40 kg nar jag ar 1.70 lang da ar jag for smal, eller om mina revben star ut och mina armar och ben ar insjunka sa ar jag for smal, jag vet inte vad du vager men jag ar ratt saker pa att det ligger dar nagonstans. Vet du att folk dor nar dom gatt ner sa mycket? Klart du vet, men anda ger du inte upp. Du skriver att du kampar for att bli frisk, men du vill ju inte ga upp i vikt, du kan inte se hur sjuk du egentligen ar. Ar det vart att do for att halla din vikt i san kontroll? Alla runt om dig vet att du lyckats svalta dig sjalv till ingenting, ingen blir imponerad. Men jag misstanker att din kontroll over din egen kropp for dig att kanna som du har mer kontroll over ditt liv an andra. Att slappa taget over kontroll nar man ar en person med kontrollbehov ar jattesvart, men det ar ocksa skont nar man lyckas, att kanna att det spelar ju faktiskt ingen roll... man blir omtyckt anda, och folk blir kanske imponerade av andra saker man gor. Som din traning med hastarna och dina foretag. Att trana mer an en timme om dagen om du inte ar proffissionell atlet av nagot slag ar for mycket, dessutom ater du inget, eller jo, en banan har, lite musli dar. Det racker inte for att halla din vikt uppe. Vill du inte bli frisk? Slippa magsmartor, krakas, svimma, skaka, elaka blickar fran andra. Kunna behalla mat? Ma bra? Ha energi nar du ska rida? Slippa deprission? Ha en frisk kropp? Du har ett lyxproblem, du vagrar ata mat. Medans andra kampar for att fa mat pa andra stallen i varlden. Jag tvivlar inte pa att du ar sjuk och att du sakert vet det mesta jag sager, men anda kan du inte vanda pa det? Att vara normalviktig ar varre an att do? Ar det sa? Hur kan du resonera fram det till ett battre alternativ? Snalla at!

Nagon gang kommer din mage vanja sig vid mat igen, men inte om du inte forsoker annu mer.

2009-02-03 @ 17:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se