Gotland.

Nu blir det Gotland i en vecka för mig. Passa på att ställa frågor och kom med önskemål om saker, för jag vet inte hur pass mycket jag kommer att blogga under den här tiden!

SEE YOU ON THE OTHER SIDE!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åh härligt, underbara fina gotland! :) har bara varit där en gång men har lite släkt där.. Men inte så lätt att ta sig dit, men fint är det!

2009-07-12 @ 20:42:48
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Nicole

Gotland, vill verkligen åka dit nästa sommar! Om jag fick fråga dig en fråga så hade det varit den här: Om du skulle träffa en anorektiker på stan, om ni fick ögonkontakt.. tror du ni hade "kännt igen varandra" När jag och min kompis (som är anorektisk) gick tunt på kicks så såg jag den smalaste tjejen jag någonsin sett. Min kompis såg henne och dom började gråta när dom såg varandra.. dom bytte mobilnummer och dom har blivit vänner nu. Tror du det kan hända dig också? Jag skall möta dom båda två i stan imon. Min bästis och hennes nya anorektiska vän som hon hittade på Kicks.

2009-07-12 @ 21:30:39
URL: http://marienicoles.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ha det så bra nu! Kan du inte lägga upp bilder på dig? Skulle vara roligt att se hur du ser ut! Fast jag förstår om du inte vill.

2009-07-13 @ 09:31:58
Postat av: Anonym

Och ja.. Vad tränar du för nåt? Löpning? Ridning?

2009-07-13 @ 09:35:48
Postat av: Anonym

jag vet att det är många som tjatar, men skulle du

inte kunna lägga upp en ny bild på dig?

puss

2009-07-13 @ 12:22:51
Postat av: stina

Hej Jag har en fråga som ja hoppas du vill svara på.Jag undrar om du tycker att jag har en ätstörning?.

Jag äter typ ett bara grönsaker å frukt på veckorna ,oftast 2 äpplen per dag,å brokholy å svamp till middag sen äter jag hals tabletter i mängder. Sen går jag ca 8 km varje dag. Det låter kanske väldigt illa men sen när helgen kommer äter jag allt glass godis grillat mölk bröd ,ja allt utan någon som helst ångest,men om jag skulle äte en godis under veckorna mår jag skit. Jag känner att jag måste ha kontroll på allt ,jag är förövrigt perfektionst. Vad tror du är jag sjuk,eller har jag bara sjuka kontroll behov. Vore tacksam för svar för jag orkar inte med att ha det såhärlängre.

2009-07-13 @ 14:54:10
Postat av: Lina

Hej.. Jag har läst den här bloggen då och då under ett tag, och för några dagar sen så satt jag mig ner och läste varje inlägg, från början.Man ser verkligen skillnad på hur du skrev då och hur du skriver nu. Du verkar ha gjort stora framsteg, och du verkar må mycket bättre nu. Jag hoppas verkligen det är så. Jag tror du har en chans att ta dig ur det här, en riktig chans att bli lycklig. Jag är så glad för din skull.Fortsätt kämpa, du har mitt (och många andra bloggläsares) stöd!

2009-07-13 @ 16:34:43
Postat av: skinnie

Skulle gärna vilja läsa lite mer om din historia. Har dock för mig att du inte ville skriva mer pga hemska saker du gjort, men du behöver ju inte skriva ut allt liksom. Bara ett förslag ^^

2009-07-14 @ 14:45:52
URL: http://skinnies,blogg.se
Postat av: skinnie

Justja, en fråga hade jag också.. Har du funderat på om du vill bli inlagd igen? Din tid på mando verkade ju inte vara så bra, men det finns ju fler ställen att få hjälp på.

2009-07-14 @ 14:47:18
URL: http://skinnies,blogg.se
Postat av: Ellis

Ha så kul!Det var ett tag sen du hade Dagens Förebild? Tycker fortfarande att Gwen Stefani skulle passa bra i den kategorin...

2009-07-14 @ 16:27:33
URL: http://sikorka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se