Jag kan om jag vill, men jag vill inte



Jag kan inte, jag kan inte, jag kan inte.

Förlåt mamma, förlåt Boyfriend, förlåt alla mina vänner som jag sårar... men jag kan inte. Jag är inte redo än!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har suttit och läst din blogg i två timmar nu.. Fanns väldigt mycket att läsa, så inte konstigt att det tog tid! Jag kämpar själv mot ätstörningar. Jag arbetar som modell och får konstant höra "stay in shape" runt om mig.. Vill bara säga tack (kanske låter konstigt,men) för att du inspirerar utan krummelurer och lögner. Anorexi = skit!! Fortsätt kämpa. Kommer fortsätta att läsa din blogg!!

2009-07-28 @ 23:43:43
Postat av: Ellis

Kom igen - tänk på oss alla som tror på dig?!

2009-07-28 @ 23:48:22
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: ronnie

skitsnack.



du kan ingenting för du är helt styrd av anorexin. du vill ingenting heller. du har hjärntvättat sönder det sista av din egen person och jag hoppas verkligen för din skull att du får tvångsvård för nu är du körd tjejen.



hoppas du trivs bättre som inlagt psykfall än den framgångsrika karriärskvinna du VILLE bli en gång. du är milslångt bort från henne just nu. just nu hör du hemma med resten av alla deprimerade stackare som inte kan få ihop sitt livspussel och där kommer du stanna...



för det är ju precis det du VILL...eller hur?



glöm bara det där med att du kan för det kan du inte. du kan ingenting om du inte först kommer ihåg vad du egentligen VILL.



du vill vara smal och deprimerad och stå i samma stall som alla andra dumma kor. äta medicin resten av livet. leva på bidrag och hata dig själv.



jag VILLE inte det.



jag är FET i mina egna ögon idag. det kommer jag alltid att vara det bär jag med mig för alltid. men jag står inte brevid dig i ett kobås på psyket och brölar ut min ångest iallafall.

2009-07-28 @ 23:52:18
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: DPYKM

Om du menar att du inte kan/inte vill bli frisk så är det, ursäkta mig, bullshit.

Här sitter vi hundratals läsare varje dag och väljer att läsa din blogg. Din blogg om "kampen mot anorexin" (din header). VI vet att du är stark. VI tror på dig. När ska du börja tro på dig själv?

Du ska kämpa med en utbildning för att den är intressant och för att din pappa blir stolt över dig då. Förstår du inte hur stolta dina vänner och alla vi läsare kommer bli om du blir frisk?!

Men främst av allt, så kommer du bli stolt över dig själv. Och du kommer kunna fortsätta leva. Jag syftar inte bara på det faktum att du kommer kunna leva utan att behöva tänka på mat, vad du inte får äta, hur mycket kcal ditten och datten har, att du måste rida X antal timmar för att bränna bort den lilla pytte salladen. Jag menar också att du förhoppningsvis kan få en hälsosam kropp. Du har redan ett skadat hjärta, du måste använda laxeringsmedel, du svimmar när du äter för mycket?

Vakna! Du måste inse att du gör det här för din egen överlevnadsskull men det behöver inte betyda att du står ensam i fighten. Du har stöd från bloggen, dina vänner och inte minst kommer du ha vägvisare där du blir inlagd, stöd och vägvisning hela vägen.



<3

2009-07-29 @ 09:32:46
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: S

Du kan! jag vet det! men det är som du säger. Du vill inte. Fast egentligen vill du? du vill ju bli frisk? Du måste finna viljan!



Jag tänker på dig. Varje dag!

Håller tummarna för dig <3

2009-07-29 @ 11:59:03
Postat av: Kajsa-Stina

Gumman du kan visst! :)

Klart du kan!

Vi kommer att klara det tillsammans!

Tänker på dej. :)

Ta Hand Om Dig!

Kramar. <3

2009-07-29 @ 19:41:36
URL: http://www.bilddagboken.se
Postat av: Reader

Du kommer aldrig att bli redo. Det är bara att blunda och hoppa - för det krävs mod.

2009-07-29 @ 21:00:53
Postat av: Emilia

Så länge du äter någonting så håller du dig uppe iallafall. Jag har personligen ingen bra erfarenhet av ätstörningsenheter och klinik..

Dom drar liksom alla över en kant och ger alla samma system och mått att gå efter. Dessutom går de väldigt fort fram.



Du behöver för det första välja ut en psykolog, som du känner att du klickar med. Var inte rädd för att byta hundra gånger om det så krävs! Du är ju där för din skull.

Börja med samtal regelbundet. Även om du är hur säker som helst på att killen var den utlösande faktorn, så kan psykologen ge dig svart på vitt hur allt ligger till.



Det är viktigast att börja inuti! Det fysiska kommer sen.

2009-08-14 @ 04:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se