Someone I once knew



Jag hatar det jag gör mot mig själv. Jag gör dumma grejer mot mig själv, för jag tycker att jag förtjänar det.

Jag är så ledsen...

Varför älskar du mig inte?

Kommentarer
Postat av: Emelie K

Har också tendenser (som så många andra) att skada mig själv när jag tycker att jag förtjänat det. Som tur är har det blivit sommar nu och man går lättare klädd. Om jag gjorde något nu skulle det synas och folk skulle ställa en mot väggen. Man vill ju inte att nån ska tycka synd om en, eller hur? Även om man kanske vill det innerst inne...

Det är så fel att göra så, ändå känns det som det enda rätta att göra för stunden. Det är det enda som tar bort ångesten och man blir lugn för en stund. Men efteråt skäms man och kan inte stå för vad man har gjort.

Du skadar redan dig själv så mycket som det är, med självdestruktiva tankar och bristen på näring. Skada dig inte ännu mer på grund av en kille. Det kommer komma fler killar och det kommer finnas de som förstår dig och din sjukdom och kan hjälpa dig. Tro mig, det FINNS bra killar, det är bara svårt att hitta dem.

Skit i den där typen nu och gå vidare, lämnar han dig gråtandes på hallgolvet så kan du lika gärna glömma honom och istället tänka på sånt som är roligt och positivt! Nya bekantskaper, något gott att äta(!), ha kul med vänner, sätt på en rolig film, vad som helst!



Tänk bortanför din sjukdom och dina problem, våga känna lycka och vara glad! Ibland måste man skjuta sina problem åt sidan, se förbi dem och se framåt.

Det kan hjälpa dig att bli frisk!



Nu har du min mailadress också, pratar gärna där om du vill det:) (Ha överseende med namnet, jag har haft den sen jag var 13 och inte orkar byta;))



KRAM!

2009-06-09 @ 09:36:56
Postat av: borninjune

Du förtjänar det absolut inte! Men tyvärr känner jag igen mig...

2009-06-09 @ 11:02:35
URL: http://borninjune.blogg.se/
Postat av: pam

Oj! :o

Det är hur stor skillnad som helst på 2an och 3an.

När du te.x ska göra din sim, kan du göra hur mycket som helst. Egna färger på precis ALLT.

Personligheterna.. haha. Man kan vara precis vad som, paranoid, vegetarian, klumpig, pryd, tankspridd.. Plus 100 saker till. Verkligen skitkul. sen får man ställa in favoritmat, musik, färg osv.

Så otroligt mycket man kan göra.

Också i byggläget. Och om inte annat sen när man ska spela. :P



kram

2009-06-09 @ 12:12:28
URL: http://itspam.blogg.se/
Postat av: emmZy

Jag tycker att du förtjänar att må bra.



Du är inte lika värdelös som jag i alla fall, jag glömmer bort mina föräldrars födelsedagar, jag är arbetslös och praktiskt taget lever på min sambo, jag gör fan ingenting på dagarna förutom att jag svälter mig själv för att jag hatar mig, och känner mig instängd i min äckliga kropp.



DU förtjänar att må bra, jag lovar!



KRAMAR till dig!

2009-06-09 @ 13:46:26
URL: http://emmasegen.blogg.se/
Postat av: emelie

jag vet precis hur du känner, för ett halvår sen hade jag och min bf ett jättestort bråk. han sa att jag inte kan älska någon för att jag uppenbarligen inte älskar mig själv och han lämnade mig gråtandes och skakandes på golvet och stack till sin polare för att spela tv-spel. jag kände mig ful och värdelös men sen kom han tillbaks, bad om ursäkt och sa att han var villig att göra vad som helst för att få det att funka. vi har haft det ok sen dess, men det som stör mig är att han inte ens inser hur han har påverkat mig och fått mig att må såhär. han vet att han har behandlat mig fel tidigare (genom att knäcka mitt självförtroende och få mig att känna mig oälskad) men han tar inte riktigt ansvar för sin del i min osunda relation till mig själv. jag vet inte om jag kan säga att jag har äs än för det känns inte så. jag tycker att jag äter jättemycket hela tiden och ser absolut inte sjuk ut, men alla andra tjatar och klagar på mig om mina matvanor och min vikt...jag ser det verkligen inte...



jag tycker jävligt synd om dig, men håll ut, kämpa på! om han älskar dig och är värd dig så kommer han komma krypandes tillbaks,be om ursäkt och hålla om dig för han kommer fatta att det är just det du behöver, en hård, lång jävla kram så du kan få gråta ut i hans famn och känna lite lugn och trygghet. fattar han inte det så är det skit samma, visa att du kan klara dig utan honom och att du inte tänker slösa kärlek och energi på honom (jag vet, lättare sagt än gjort). lycka till och kämpa på för att bli frisk.

2009-06-09 @ 13:47:19
Postat av: Mikaela

Du förtjänar bättre! Önskar att det fanns något jag kunde göra för att få dig att må bättre, ingen ska behöva må såhär. Finns här om du vill prata eller vad som helst<3

2009-06-10 @ 13:48:30
URL: http://wewillmakeit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se