Skitliv



Allting har bara gått fel, det finns absolut ingenting som är positivt just nu.
Jag vet inte var jag ska börja. Jag vet inte ens om jag kan förklara så att ni förstår...

Det känns hopplöst, så himla hopplöst.
Och när mitt liv är så hemskt som det är just nu så tar jag ut det på maten. Jag äcklas av mig själv. Hur sjutton ska jag kunna stoppa in mat i munnen när det enda jag vill är att tyna bort och dö?

Jag satte mig i badkaret igår. Fyllde upp med vatten, höll huvudet under ytan. "Det vore så enkelt", tänkte jag. "Bara att ta ett andetag, så är det över sedan".

Men jag var för feg. Så istället fortsätter jag med min patetiska, löjliga viktnedgång, för då bryr sig folk om mig. Och jag slipper känna smärtan på insidan.

Kommentarer
Postat av: Neggo

Jag vet att du kan klara det!

Skulle nästan göar vad som helst för att hjälpa dig :(

Jag känner igen mig i dig så mycket..

2009-03-10 @ 12:41:29
URL: http://attorkaleva.devote.se
Postat av: Lollo

Jag vet inte vad jag ska säga för att få dig må lite bättre... Kanske att jag också mår skit?

Jag känner igen mig själv när jag läser din blogg...

2009-03-10 @ 13:07:55
URL: http://slim.devote.se/
Postat av: Anonym

seriöst, behandlingshem! nu. bullshit att du mår bättre och att det går bättre för dig.

allt pendlar ju bara upp och ner dag till dag.

2009-03-10 @ 13:11:44
Postat av: fru lillis

Hej!

Jag har haft anorexi för några år sedan. Om du behöver fråga mig något är du jätte välkommen att kontakta mig!

Lycka till !! Kramar Lisa

2009-03-10 @ 13:46:12
URL: http://frulillis.blogspot.com/
Postat av: Tiffy<3

neej :( du får inte må dåligt :( önskar att det fanns något som jag kunde säga för att trösta dig eller få dig att le .. :/ men jag är bara en nobody med tomma ord som förmodligen inte får dig att reagera :(

Men Keep smiling dont cry , you are beautiful thats why,,

berätta vad som har hänt , så kanske många av oss kan ge dig råd eller bara sitta här hemma och nicka och förstå , kanske inte förstå allt , men lite grand :)<3

Underbara du<3<3

2009-03-10 @ 13:51:49
URL: http://xnastyflat.shedevil.se/
Postat av: Anonym

Du MÅSTE sluta med det här. Jag vet att det är så jävla mycket lättare sagt än gjort. Men du är värd så MYCKET bättre! Du förtjänar det bästa. Du verkar vara en så god människa. Du har inte gjort någon annan illa så varför straffar du dig själv? Du förtjänar att vara lycklig. Även om du inte tror det så vill jag att du sätter dig ner och blundar, ler och säger till dig själv: "Jag är en bra människa och jag förtjänar det bästa". Även om du inte tror på dina ord vill jag att du tar några minuter varje dag och gör på det här sättet och ser om du kanske märker en liten förändring i alla fall. Snälla lova mig att du ägnar någon minut åt det här i alla fall. Gör det nu! Jag hejar på dig!

2009-03-10 @ 13:52:29
Postat av: AVA

"You are beautiful, you will be pretty, your lips are not too big, your figure is not wrong at all, I wanna see you smile Paris."



Tänker på dig så mycket, trots att jag inte ens känner dig och jag hoppas att du en vacker dag kommer ur dessa tankar.

2009-03-10 @ 14:36:30
Postat av: Miny

Något som är positivt är att du har massor av läsare som önskar att du en dag ska må bra. Du skriver en bra blogg som fångar läsaren, det är inte många som kan i dag.



Jag hoppas att morgondagen är ljusare. Kampen mot anorexin heter din blogg, du får inte ge upp.

2009-03-10 @ 14:48:30
URL: http://minyminy.blogg.se/
Postat av: S---

Vill du bli frisk?

2009-03-10 @ 14:53:29
URL: http://rosaspektakel.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tänk inte att du är feg, det är starkt av dig att faktiskt orka. Att du inte gjorde det är bra! Jag har följt din blogg ett bra tag, jag tror på dig! Jg vet inte hur jag kan förklara det, men jag kan nästan känna ångesten som du gör. Jag hade en period då, spyor och ångest var det mesta som snurade i mitt huvud. Jag är ur det nu, mina vänner stöttade mig... Inte alls lika allvarligt som för dig, men jag tror på att du faktiskt kommer att bli frisk. Lycka till nu!

2009-03-10 @ 15:14:48
Postat av: dedde

i know, du vet det lika bra som jag vet det- anorexin gör dig inte starka för att orka med den andra skiten, den gör dig bara svagare..

kom igen, jag vte att du vill och kan, tappa inte det här nu. fortsätt kämpa!

2009-03-10 @ 15:23:52
URL: http://backtolife.blogg.se/
Postat av: ae

Det går faktiskt att bli fri smärtan på insidan, men inte ensam.



Du behöver mer hjälp. Inse det!



Varför talar du inte om att du mår dåligt med ord istället för med svält. Tror du inte att dina nära kan svenska eller vad är det frågan om?



Varför gör du det så svårt för dig?

2009-03-10 @ 15:34:01
Postat av: tess

åh vad ledsen jag blir att höra att du går ner i vikt. Jag trodde attdet hade blivit bättre :) Hoppas att det vänder för dig igen!!

2009-03-10 @ 15:42:08
URL: http://nuskadetske.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du vet om att man kan bli tvångsinlagd om man går ner för mycket va? Det har jag blivit i alla fall.

2009-03-10 @ 15:56:02
Postat av: Anonym

Gå och vila ett tag.. Sen borde du fundera om du vill ha barn och ett lyckligt liv med en hälsosam kost eller behöva tänka så här varje dag och faktiskt dö långsamt! Försöker ändra på mig själv nu.. är i samma båt som dig och ja försker inse att den inte ska åka till antarktis utan till grekland!

2009-03-10 @ 16:52:58
Postat av: Pauline

Hejhej ! snälla kan du svara på den här frågan,det är otroligt viktigt ! svara i min blogg. vilken sida kollar du upp folks adresser genom ip? skulle vara jättetacksam, kämpa på ! PYSS

2009-03-10 @ 16:57:55
URL: http://missmill.blogg.se/
Postat av: lena

usch ja.. man känner sig trasig... väldigt trasig.. hoppas att du haft de bli ba en stund av dagen iaf.. kram

2009-03-10 @ 16:59:17
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: ems

känner samma sak, hade vi två vart tillsammans kanske två negativa liv blivigt ett positivt

2009-03-10 @ 17:17:47
Postat av: Linn

Vill du verkligen inte leva längre? Det måste finnas någonting som du inte vill lämna, eller en dröm du verkligen vill uppnå. Själv sätter jag mitt hopp till framtiden, att det inte alltid kommer att vara så här.



Har du funderat på att lägga in dig själv på psyket? Det är okej att inte orka mer, men en behöver inte ta livet av sig bara för att en inte gör det. Du tillhör väl St Görans distrikt antar jag. Länsakuten ligger där, deras nummer är 08-6722533. Det går att dyka upp där utan att ha ringt också, det har jag gjort. Ta dig till St Görans sjukhusområde och fråga dig fram.

2009-03-10 @ 17:19:41
URL: http://www.ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: Amanda

Att du inte höll kvar huvudet under vattnet var MODIGT och BRA! Hade du haft kvar huvudet under vattnet hade du varit feg!

2009-03-10 @ 17:21:27
Postat av: Anonym

du är bra.

2009-03-10 @ 17:49:09
Postat av: Elsa

Nej.. Vad ledsen jag blir. det gick så bra för dig och det kommer fortsätta ännu bättre. alla dagar gör man inte framsteg på, men hellre stå stilla i kampen den dagen än att gå tillbaka två steg och förlora det man kämpat så hårt för.



Visst är viktnedgång ett rop på hjälp, men sanningen för mig var i alla fall att hjälpen faktiskt var att göra tvärtom. Att hjälpa sig själv genom att gå upp i vikt - och må bättre, bli starkare, lyckligare och framförallt tyckte mer om mig sjäälv.



Kom igen nu, du klarar ju det här! Om jag kan, kan du!

2009-03-10 @ 18:17:06
URL: http://everythingels.blogg.se/
Postat av: Sanna

Du borde anda forsoka forklara vad som pagar, nagon kan ge dig nya insikter, nya tankar som kan hjalpa! Det kan inte vara daligt att beratta nar du mar sa daligt.

2009-03-10 @ 18:53:07
Postat av: Anna



BRA !



KOM IGEN; BANTA; BANTA; BANTA !



Jag lovar, Du klarar under 30 strecket om Du bara är stark nog.

2009-03-10 @ 18:59:49
Postat av: pania

Kämpa på! imorgon är en ny dag och då jävlar ska du må bra :)

2009-03-10 @ 19:20:48
URL: http://paniat.blogspot.com
Postat av: Jessica

Hej Paris!



Jag måste bara säga att du, även om allt känns nattsvart just nu, inspirerar mig något så otroligt. Jag läser om dina lyckliga tunder, dina nedgångar, din vardag och dina förhoppningar och imoneras över vilken FANTASTISK tjej du är, utanför allt vad ätstörningar heter!



Du ger aldrig upp - aldrig, trots att livet är fördjävligt mer än en gång. Du håller huvudet ovanför vattenytan hela tiden, trots att det är milsvitt med hav åt alla håll. Du orkar, alltid!



Jag blir, av odefenierbar anledning både så jäkla STOLT och lycklig - det finns människor som orkar orka, gång på gång.



Jag läser ovanstående text och tänker att, visst, hon hatar sin kropp, med det som finns på insidan verkar vara... Oslagbart! Det finns så många i världen som skulle behöva en liten dos av dig, för du är ju så himla, himla, bra. Människor som inte orkar och låter allt gå ut över alla andra.



OCH. Tro nu inte att jag skumläst tre-fyra texter och tror att jag känner dig, nej, jag har följt det mesta här, och upphör aldrig att glädjas åt att du fortfarande finns och gör världen till en bättre plats.



Keep up the good work, girl - you rock, jag lovar.

2009-03-10 @ 19:23:49
Postat av: nova

du ska inte och kommer inte att ta livet av dig vännen. vi känner inte varann, men jag vet hur det känns att vilja dö. min psykoterapeut har sagt att en stor grej som räddat mig undan att bli alltför destruktiv efter all skit var att jag "gått" på ilska. ilskan har gett mig kraft och energi att orka gå vidare och kämpa på. har kanske inte alltid vart så trevlig men jag har överlevt o är idag rätt välanpassad. hon säger att äs och panikångest bara är missriktad vrede som inte får utlopp utan man vänder det mot sig själv. våga känna ilska! var en jävla fitta om du känner att du måste för att överleva!



och tillsisst vill jag säga att du har alltid något att leva för och det är du själv, glöm inte det. glöm inte det, DU är viktig nog att kämpa för.

kram

2009-03-10 @ 19:54:20
Postat av: Mysan

Tråkigt att höra att det går så dåligt! men när man är på botten så är det ju bara uppåt man kan ta sig. är det inte så man säger?



hoppas allt kommer börja gå bättre snart



ps. älskar din blogg

2009-03-10 @ 20:57:56
URL: http://iratherdieyoungandthin.blogg.se/
Postat av: Anonym

tråkigt att du inte uppdaterar så ofta längre. Förstår om du har mycket för dig, men det har ju alltid fungerat bra innan :/ Stå på dig!

2009-03-10 @ 23:52:10
Postat av: Monika

Skickar en kram!

2009-03-11 @ 06:27:30
URL: http://monikali.blogg.se/
Postat av: Anonym

precis så känns det.. som du beskriver .. att om det syns att man mår dåligt och är smal.. mager ... då bryr sig folk om en... om man börjar bli normalviktig... mår man fortfarande lika mycket piss om inte värre men då slutar folk att bry sig om en och tror att allt är bra.. man är ju ännu mer osocial när man börjar gå upp lite :/ ... :'( fan!

2009-03-14 @ 15:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se