Ana, I'm coming home



I can not take this any more.
Ana, I am coming home now. I come to you now. Let me be beautiful, let me hide myself and my inner ugliness in your beautiful fog.

Mina ådror lyser blåa under mina tunna, genomskinliga hud. Jag kan stryka mig själv på ryggen och känna mina revben, jag kan ta tag om min arm med ena handen.

När du är med mig Ana, känner jag mig stark, vacker. Snälla Ana, låt mig få uppleva din dimma igen. Ta mig med i din vackra, orörliga värld. Jag vill vara ovanför allt igen, känna mig som en övermänniska, som en levande älva, som sveps med i din tunna vind och inte känna det andra människor känner.

Låt mig få ta del av din odödlighet igen... låt mig få vara lätt som en fjäder med dig, låt mig vara starkare än alla andra som är fastbundna i matvanornas kedjor. Låt mig få vara med dig. Låt mig få flyga fri, once more.



Kommentarer
Postat av: Anonym

nej.. du som hade kommit så långt :( snälla börja blogga igen...

2009-11-25 @ 18:29:13
Postat av: cornelia.

du är värd så mycket mer. det finns så mycket mer för dig här. du måste se det. en av mina vänner kunde inte det och tog livet av sig för ett tag sen. det är ett helvete. ett helvete att veta hur mycket fint det fanns för honom som han aldrig kommer att få uppleva. det finns mer.

2009-11-25 @ 18:47:15
Postat av: Anonym

Jag vill trösta dig men vet inte vad jag ska säga. Det är inte lätt. Jag har också varit där.

Jag är där.

2009-11-25 @ 18:53:09
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Kämpa på tjejen! Ett ana-liv är inte värt att leva - det är inget riktigt liv.



Snälla snälla - inse att du gör dig själv illa - att du har tappat kontrollen för längesen... snälla - ut ur träsket. Kicka de där rösterna i huvudet åt helskotta! :)



//Carro f.d. Ano.

2009-11-25 @ 18:55:15
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: Felicia

Håller med Cornelia! Snälla du gör inte så. Du som hade kommit så långt, fortsätt vännen <3 Du är så stark, du är mycket bättre än vad du tror. Lyssna inte på Ana snälla!

2009-11-25 @ 19:00:26
Postat av: Hanna

du behöver henne inte alls, du är stark! se bara vad mycket du tagit dig igenom redan vid denna ringa ålder!

2009-11-25 @ 19:38:53
Postat av: Zelda

Du är ingen övermänniska, o vi är MÅNGA som är sjuka o känner oss så jävla speciella i vår patetiska strävan efter en illusion om någonting som vi tror är vackert och skört, men som är fult, ruttet och som luktar mögel !



Döden är inte vackrare än livet, och gränsen mellan de båda är inte en silvertråd att dansa på som en lurad ballerina...



Som min mamma säger till mig ibland;

"Det värsta och mest tragiska är inte det destruktiva liv Du lever nu, smärtan Du känner i denna stund, utan frustrationen och maktlösheten, ångesten och vreden som infinner sig senare, om kanske många, många år när Du inser att Du slösat bort hela Ditt liv på INGENTING"



Den känslan är tiotusen gånger värre.

Så att Du vet vad som väntar Dig...



Kärlek trots allt,

Zelda.

2009-11-25 @ 20:01:52
URL: http://thebiglittlethings.blogspot.com
Postat av: F E L I C I A

Ja precis, svep in dig själv i dina mörka, tunna vindar. Vindarna som trots att dem är så tunna ändå kan hålla dig fången i den jävla anorexiavärlden. Låt dme tunna vindarna sakta kväva dig till döds. Låt anorexin äta upp din hjärna och fylla ditt huvud med ångest. Är det så du vill ha det så låt anorexin ta över din själ, men kom ihåg att anorexi inte är ett liv, anorexi är en drog som skadar både dig själv och din omgivning.

2009-11-25 @ 20:05:56
URL: http://fellann.blogg.se/
Postat av: Oda

NEJ! snälla, vackra du, börja inte svält! du kommer bli frisk snart, fattar du inte det? allt du skriver nu för tiden pekar bara på att du börjar bli bättre! du kommer inte bli tjock när du blir frisk, du kommer bara vara så jävla mycket lyckligare. INTE TJOCK, BARA LYCKLIG! när man är lycklig behöver man inte vara den smalaste för att få bekräftelse, för att känna dig fin. Det kommer räcka med att du ser dig själv i spegeln och ser hur vacker du är, mer behövs inte. Du är så nära det friska, fina livet nu, så nära att du kan nästan ta på det! du är så nära! snälla, ge inte efter för ana, hon är ett vidrigt jävla monster som tagit ifrån mig min barndom. hon är fan inte värd dig, du är värd allt fint i världen, hon är värd en grotesk äcklig pedofilgubbe. snälla du, ge inte efter, du fixar detta, vi tror på dig <3 vi vet att du kommer bli frisk en dag, bara du tar allt i din egen takt och inte stressar, du är värd ALLT <3

2009-11-25 @ 20:12:15
URL: http://odaskamp.blogg.se/
Postat av: Julia

Du... Låt henne inte vinna.. Du kan klara dethär. Vi finns här med dig. Du har styrkan. Sjunk inte tillbaka. <3

2009-11-25 @ 20:34:16
URL: http://fuckingsilence.blogg.se/
Postat av: Evelina

Lycka till, du vandrar mot döden med stadiga steg.

2009-11-25 @ 20:40:08
Postat av: Sanna

Nej, tänk inte så, åååh, man blir så ledsen av att läsa det.



Fan att jag inte är en av de människorna som kan stötta andra.

2009-11-25 @ 21:56:02
Postat av: Hannah

Kom tillbaka! Hade Ana varit din vän så hade du inte mått som du mår, då hade du inte skadat dig själv som du gör. Ta inte Ana tillbaka, du kan inte gå tillbaka dit då.

2009-11-25 @ 22:01:33
URL: http://hanelno.blogg.se/
Postat av: Thea

Jag önskar anorexia, bulemi, ätstörningar inte skulle finnas, inte en själ skulle veta om de tvång det för in i huvudet på en oskyldig människa.

Jag önskar alla människor skulle få se ut som de ville, smala,feta vackra fula, för tillslut, är vi alla endå lika vackra, eller lika fula.

Människor ser utsidan, de speciella ser insidan.

Jag önskar jag kunda trolla mig till den perfekta kroppen jag vill ha, och trolla bort tvånget i huvudet på de människor som anlänt in genom bokstavligt talat helvettes portar.

Fuck you , fuck all, fuck me.. och med det menar jag dra åt helvette.

Va bara tvungen att få ur mig tänkt du kanske förstod.

2009-11-25 @ 22:19:12
URL: http://theairis.blogg.se/
Postat av: Sophie



"Somewhere between happy, and total fucking wreck

Feet sometimes on solid ground, sometimes at the edge

To spend your waking moments, simply killing time

Is to give up on your hopes and dreams"



Snälla kämpa, du är inte ensam

2009-11-25 @ 22:24:02
Postat av: Elin

det kunde varit mina ord för några år sedan det du skrev. Blev väldigt berörd och jag känner känslan och en viss längtan. Det är underbart att vara i den världen, man känner sig "övermänsklig" som du skriver. Men känslan varar inte, och man upplever den endast en gång!

Den kommer aldrig tillbaka hur mycket du än strävar efter det!

Önskar att jag kunde skriva de rätta orden för att få dig att förstå att du kommer att dö, men jag vet att man inte kan ta in sanningen när man är så dålig som du är nu.

Jag hoppas innerligt att du hittar motivation att kämpa mot sjukdomen och att du väljer att ta emot hjälp!

Kram

2009-11-25 @ 22:42:06
Postat av: Anonym

jag har lärt mig dricka kaffe, jag är lycklig! dagligen äter jag ungefär 1500 kalorier totalt, och jag är vrålnöjd med det! din blogg använder jag lite som ett wakeupcall, att så vill jag inte ha det. tack, och hoppas att du också blir nöjd med dig själv för det är du värd :)

2009-11-26 @ 08:14:28
Postat av: LIZ

nej lägg av med dumheterna nu och ta dig upp igen! Du har oss alla med dig

2009-11-26 @ 10:15:22
Postat av: phia

:(

2009-11-26 @ 13:48:59
URL: http://misslyckadidiot.blogg.se/
Postat av: lotta

Fina du,



Vilken kamp. Har själv varit fast i träsket. Så många tårar, så mycket ångest, så mycket man försummat. Trodde aldrig att jag skulle få ett naturligt förhållningssätt till mat. Men nu sitter jag här, 32 år gammal och har det. Så det går, du måste tro att det går. Bara att du kan sätta ord på det visar att du är stark. Jag håller på dig, alltid! kramar Lotta

2009-11-26 @ 14:12:48
URL: http://mammaroll.blogspot.com
Postat av: Lotta

Fina du,



Vilken kamp. Har själv varit fast i träsket. Så många tårar, så mycket ångest, så mycket man har försummat. Trodde aldrig att jag skulle få ett naturligt förhållningssätt till mat. Men nu sitter jag här, 32 år gammal och har det. Så det går, du måste tro att det går. Bara att du kan sätta ord på det visar att du är stark. Jag håller på dig, alltid! kramar Lotta

2009-11-26 @ 14:15:01
URL: http://mammaroll.blogspot.com
Postat av: Ibelieve

..jag sprang med vännen nedför backen mot sjön, med solnedgångens strålar milt värmande mot den vänstra sidan av våra kinder.. hur sjön så gränslöst bredde ut sig framför oss med sitt sagolika, blågröna skimmer, förblindade mig från den inre lycka som min styrka livnärde sig på. Det jag endast i det ögonblicket hade i huvudet var hur hela livet skulle leka med min lustfylldhet och optimism.. En bra bit in mot sjöns vackert omringande träd stannade jag och hon upp och diskuterade om våra framtidsplaner, samt om grillkvällen vårt gäng skulle ha dagen därpå. Vi skrattade åt den lyckan som infunnit sig i vår vardag, men samtidigt som jag fick syn på honom tystnade jag.. våra blickar möttes för ett, vad som för mig kändes, evigt ögonblick framtills jag fick panik över att han var påväg att med cykeln åka rakt in i ett träd. Hela min tillvaro fylldes med än mer värme och åtrå till livets alla sensuella gåvor, och jag var minst sagt överväldigad.. Idag är det ett och ett halvt år sedan det inträffade, ett år sedan jag fick en relativt svår ätstörning som jag enträget kämpat för att komma ur, och ett år innan alla de friktioner som på vägen skapades i mitt liv existerat. Nu är jag påväg att lösa upp alla de nedtungande knutar som det senaste året har varit i överflöd av, och det som mest fick mig att göra själen min fri från all smärta är det minnet.. minnet av den såpass vackra, känsloframkallande friheten som nästan får mig att gråta vid tanken på det. Vi är unga, har hela livet framför oss, och varenda morgondag är en begynnelse på något fantastiskt om vi så bara vill. Jag tror inte på Gud, jag tror på Oss och det vi har inombords som gör oss alla övernaturliga. Vi är våra egna Gudar. Vi har redan bevisat att vi klarar allt vi tar oss till för, att vi kan överkomma vilket trauma somhelst.. Låt oss tillsammans leda varandra in i ljuset, in i den så känslofyllda friheten som får oss att känna lust, glädje, empati, sympati, lycka och KÄRLEK.



Jag har inte förskönat verkligheten för dig med vackra ord, Paris. Frågan är bara ur vilket perspektiv vi ser livet. Jag tror på dig, jag hoppas du är medveten om det. Mat är bara en liten del av vad livet har att erbjuda, en så besynnerligt liten del som har förblindat dig av livets resterande, enorma älskog. I LOVE your strength. Snälla, jag ber dig med all min kraft. Fortsätt kämpa.

2009-11-26 @ 15:30:26
Postat av: josefine

Jag vill bara ruska om dig och få di ur de där och berätta att du aldrig med ana igen, men de vore att gå emot mi själv, för jag gör precis samma sak..



men jag vill inte att nån annan ska vara i min sits! LÅT FAN INTE DE "FINA" VINDARNA VIRAS RUNT DIN HALS, TILLS DE BLIR MÖRKARE OCH MÖRKARE MEN DÅ ÄR DET FÖR SENT ATT TA SIG LOSS FÖR DE HAR ETT SÅ STADIGT GREPP OM DIG ATT DOM KOMMER KVÄVA DIG

2009-11-26 @ 15:46:45
Postat av: hehe

fan vad töntigt.

du är svag,

försöker bara lura i oss att du är så jävla stark.

det är du INTE



2009-11-26 @ 16:44:23
Postat av: Anonym

Du vet att det ovanstående inte är ett dugg sant, för när du var där du skriver att du var, mådde du piss och hade ångest, du upplevde inte ett glädjerus. Inte vad du har skrivit iaf.

2009-11-26 @ 17:21:08
Postat av: Marie

Blir ju orolig för dig... hur mår du egentligen?

kram

2009-11-26 @ 17:25:59
URL: http://mymarie.blogg.se/
Postat av: V

Ana är inte snäll mot dig. För varje kick du får gör hon dig 100 gånger värre illa. Ana är en kär vän du måste göra dig av med... det kommer förmodligen göra ont som fan, men du är starkare utan henne...

2009-11-26 @ 20:22:30
Postat av: Anonym

Ge fan i det där! Jag orkar inte ens dra ett "snälla", för du vet precis som alla andra att det där bara är bullshit. Det finns ingen vacker värld med anorexia.



Antingen så väljer du att riskera dina hjärnceller med "Ana" (vilken jävla fin kompis också), eller så fortsätter du på din väg mot att bli frisk. Vill du ge upp eller känna att du har lyckats?



Använd viljestyrkan som krävs för att svälta, till att äta och bli frisk. Du VET att du kan, och du VET att det inte är värt att leva ett liv med ätstörningar när man kan välja att bli frisk.



Jag försöker inte på något sätt vara elak, jag tycker att du är stark som fan som ens vill försöka ta dig ur "träsket". Men ge inte upp allt nu, ta dig i kragen och visa att du är precis så jävla stark som vi vet att du är.

2009-11-26 @ 22:04:50
Postat av: Anna

Åh, det känns verkligen hur det går upp och ner fr dig. Vissa dagar verkar du kämpa emot men... Känner så för dig. Tycker verkligen synd om dig, på ett icke-nedsättande vis.

Det finns inget jag kan säga, som du inte redan har hört.

Tycker om dig, trots att jag aldrig träffat dig och egentligen inte känner dig. Jag hejar på dig, tjejen. Jag vet att du kan överleva detta.

2009-11-26 @ 23:06:52
URL: http://mittotroligaliv.blogg.se/
Postat av: ModelsAndPics

Vi går runt med knivar i hjärtat, det smärtar hela tiden men man försöker dölja allt så gott det går fast ibland orkar man inte. Jag vill skriva att jag förstår precis hur du känner dig för i grund och botten är ätstörningar lika. Vi hatar oss själva. Men ingen förstår just dig, mig eller oss alla. Allt är bara ett djupt jävla hål.



Jag och tusen andra vill att du ska bli bättre. Du måste bara låta dig själv bli bra men det har endast DU kontrollen över.



Kram MP

2009-11-26 @ 23:55:24
URL: http://www.modelsandpics.devote.se
Postat av: Ayla Catpaw

Jag vill inte att du ska dö...

2009-11-27 @ 22:34:50
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Kristina

Å, vad vackert du skriver! <3

2009-11-27 @ 23:18:15
URL: http://anaandalittlemia.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

ge inte upp.

2009-11-28 @ 12:42:58
Postat av: patriciaah

ge inte upp , du kan klara dethär , du kan om du värkligen vill och du vill det du kan kunna fortsätta! du är underbar och du är vacker som du är än hur du ser ut och även fast dedär extra fettet under huden skäär i hjärtat och man vill värkligen inte ha det där så måsta man bita ihop och hitta någon som värkligen kan stöda dej och värkligen vara där när du behöver det och du kan klara det vännen vi litar på dej och vi finns alltid här ! <3

2009-11-28 @ 23:36:47
Postat av: bbellla

åååå jag stör mig på folk som kallar anorexian för "henne" anorexian är ingen person, den är ingenting! Om man tänker att anorexian är en person ( "vänn") är det jätte svårt att släppa taget om den! Så tänk inte så för 17!!!!

2009-11-30 @ 13:00:46
URL: http://pappersdockan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se