Mätt och lycklig?



Nja, kanske inte. Mätt, ja, lycklig, nej.

Känner mig supersvullen och jätteful, vilket gör mig jävligt grinig. Jag lyfter upp tröjan framför spegeln för att betrakta magen, och inte ens om jag drar in den allt jag kan ser jag smal ut. Biafra - barn - magen är som en jäkla ballong.

Min kropp hånskrattar åt mig, men värst av alla skrattar anorexin. "Din fula, patetiska ko! Sådär går det när man töjer ut magsäcken! MINDRE portioner!" skriker hon i bästa militärstil.

Kommentarer
Postat av: Anonym

säger det samma!!!

2009-10-04 @ 20:32:35
URL: http://thebeautyofskinny.blogg.se/
Postat av: Ellis

Jag blir så arg på dig..

2009-10-04 @ 20:52:20
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: frida

jag hoppashoppashoppas bara att du ska må bra en dag! håller tummarna.



2009-10-04 @ 22:54:11
URL: http://tedenbyn.blogg.se/
Postat av: steffe

Jaghar for mig att du ngn gang skrev att du visste hur man kollade upp en person pa ipnummret, stammer det? och isf, skulle du kunne beratta hur for hade verkligen varit super duper snallt :)

2009-10-04 @ 23:38:33
URL: http://stffe.wordpress.com
Postat av: alma

jag tänker inte kommentera något om döden, det är hemskt!

anorexia är en hemsk sjukdom! hur vet jag? mina två bästa vänner har det... man ser verkligen hur det äter upp dem innifrån, och det skadar oss alla, jobbigast är det ju såklart för dem men också för deras föräldrar och för mej...

jag hoppas verkligen att du kan kämpa dej igenom det, om du verkligen vill så kan du!

om man vill något riktigt mycket så klarar man det! det är jag säker på!

och det gäller dej med!

kämpa vidare, du är fin som du är!

2009-10-05 @ 07:14:39
URL: http://flygandepingvin.blogspot.com
Postat av: Anonym

Men snälla du, ta ditt förnuft till fånga om du har något. Du är inte ett svältande barn i ett lidande land utan tillgång till mat/näring/protein. Du är riktigt osmaklig, bara så du vet.

2009-10-05 @ 07:44:40
Postat av: Signe

<3 <3 <3

2009-10-05 @ 11:53:11
URL: http://soonitwillbeme.blogspot.com
Postat av: angelice

Men du behöver ju äta för att din kropp ska orka bli frisk - både från influensan och anorexin.

Kram

2009-10-05 @ 17:41:24
URL: http://angelices.wordpress.com
Postat av: Veronika

Gå på KBT-behandling, den har jag att tacka för att jag nu äntligen är helt frisk och lycklig.



Kram och lycka till!

2009-10-05 @ 18:20:49
URL: http://veronika2.blogg.se/
Postat av: DPYKM

Man ska inte titta sig i spegeln efter att man har ätit, man ska göra annat några timmar. Sen när/om ångesten gått bort så hoppar du högt och ropar "damn I'm good" :)

2009-10-05 @ 18:39:43
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har varit i simma sjukdom sen du sen jag va 11 är i dag 21.. Mår i dag ganska bra men kämpar varge dag för att få i mig mat och kunna leva så normalt som möjligt.. Jag tycker om att läsa det du skriver.Det gör att jag känner sig mindre ensam. I dag vet jag om att jag är sjuk. Har även fått led och muskel bäsver och andra åkommer pågrund av att jag i för många år va för fast.. Jag vet vilket helvete det är att leva som du.. Jag önskar dig all lycka att du ska få må bättre. Sluta alldrig kämpa en dag kommer du va starkare en anorexin oftare en vad den är starkare över dig. Jag har en kännsla av att när vi med anorexi övervunnit all des onda kraft kommer vi va bland dom psykiskt starkaste personer som vandrar kring på denna planet. Mitt råd är att ta all proffisinel hjälp du kan få och prioritera det i första hand. Gör bara saker som du blir glad av..Lyssna på dom som vill hjälpa dig dom brukar ofta ha rätt..Jag kan skriva miljontals saker till som alla är en liten bit på vägen av att bli starkare en sjukdommen.. Jag önskar dig all lycka och att du kommer bli frisk så fort som möjlig. Tänk på att varge gång du tittar dig i spegeln och känner dig ful försök tänka tanken att det här en förvrängd syn på mig själv. Fortsätt tänka så varge gång när du ser dig själv, jag känner mig ful och äcklig nu men det är fel det är sjukdommen som vill att jag ska göra det igentligen vet jag att jag är vacker..Det kommer kanske ta tusen gånger innan du kommer känna någon skillnad.Tänk samma sak varge gång på gång så kommer du tillslut känna anorlunda.. Önskar dig all lycka med dit tillfrisknande och allt annat =).

2009-10-05 @ 23:47:14
Postat av: Julia

Tycker alla som klagar på henne ska sluta, hon lever sitt ni och ni lever ert!! så sluta lägga er i, jag tycker hon rockar fett!

2009-10-06 @ 14:01:24
URL: http://shuliia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se