Vem är jag?



Jag förstår inte riktigt varför ni är så besatta av att veta vem jag är.

Anledningen till att jag skriver en anonym blogg är inte för att jag skäms över min sjukdom på något sätt eller för att jag inte kan stå för saker jag skriver.

Anledningen är snarare att det här är enda stället jag kan vara mig själv, på riktigt. Mailade lite med en tjej som är vän med mig på Facebook och som känner mig från början genom bloggen. Hon skrev att det verkade som att jag levde två helt olika liv, och det gör jag också.

Mitt verkliga liv är en fasad, ett teaterspel och världen är min scen. Här i bloggen kan jag vara mig själv, jag kan skriva allt jag känner och tycker och ingen bedömmer mig för mitt utseende här.

Jag blir glad när ni säger att jag är en fantastisk människa, för det betyder att ni tycker om MIG och inte utnyttjar mig för mitt utseende eller för det jag är i "verkliga" världen. Ni tycker om mig för att jag är JAG, och det är så jävla underbart att jag blir tårögd.

Vad skulle ni få ut av att ta reda på vem jag är? Ni vet ju vem jag är. Ni vet mer om mig än någon annan människa som jag känner i verkliga livet.

Kommentarer
Postat av: Elina

Du ljuger så jävla mycket. Du har inte anorexi, våga visa dig och stå för vem fan du är!

2009-10-11 @ 16:27:40
Postat av: Felicia

Jag tycker om dig du verkar så klok och snäll liksom.

Hoppas hoppas du blir frisk du är verkligen värd att vara lycklig :)

2009-10-11 @ 16:40:22
URL: http://felleforever.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tycker om dig.. du borde försöka vara som du är i bloggen... även om det är enklare att försöka framstå som perfekt.

2009-10-11 @ 18:10:19
Postat av: viktoria

du är underbar, fortsätt vara dig själv

2009-10-11 @ 19:41:52
Postat av: Leah

Det är precis så jag känner.. oj, vad klicheaktigt det lät.

2009-10-11 @ 20:00:03
Postat av: E

du är fan bäst, helt jävla bäst! du verkar vara en himla fin person. tänk på det

2009-10-11 @ 20:28:47
Postat av: U

Jag vet redan vem du är. Har vetat det lång tid och man ser vem du är på dom bilderna du lagt ut eftersom du hade dom på playahead förut. Jag vill inte avslöja dig eller sprida ut vem du är, men tänkte bara så att du vet att det finns människor som vet att du har den här bloggen. Du behöver inte skämmas för att du driver bloggen eller för att du känner som du gör, det gör de flesta människorna någon gång i livet, kanske inte just kring vikt men andra problem, ångest osv. Häromdagen tog du en quiz om din idealvikt på facebook så jag hittar inte på när jag skriver att jag vet vem du är. Jag hoppas verkligen från djupet av mitt hjärta att du kommer bli frisk och kunna känna dig till freds med livet.

2009-10-11 @ 20:34:45
Postat av: DPYKM

Jag låg och tänkte på det där i går kväll när jag inte kunde somna.

Att om jag såg dig på stan i stockholm, utan att veta vem du var. Hur skulle jag reagerat då? Hur skulle jag reagerat om jag fick reda på att det var du?

Varför skulle det bli annorlunda? Man ska ju behandla alla med samma respekt?



2009-10-11 @ 20:58:52
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: Paris

Elina: jo, det har jag? jag har det på papper, om det är så viktigt för dig. allting står i min journal.



Felicia, Victoria, E: Tack så mycket !! :) <3



Anonym: jo, kanske. Jag vet inte vad jag ska säga :/



U: jag har inte lagt upp samma bilder på PA som jag har lagt upp här, och det var mycket länge sedan jag loggade in där :P men tack iaf för dina ord och för att du inte berättar :)



DPYKM: Eller hur, det är precis så jag känner ! :)

2009-10-11 @ 21:20:48
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Hedvig

Jag tycker om dig. Mycket. Och därför blir jag nyfiken på vem du är och vad du gör. Jag antar att det är likadant för många andra. Ta inte illa upp. Människan är jäkligt nyfiken av sig. Ta hand om dig, A. Jag vill att det ska gå bra för dig. Jag ser på livet med helt andra ögon än förut. Och jag älskar det.

2009-10-11 @ 22:29:07
URL: http://frostyrose.blogg.se/
Postat av: Janina

jag har inget problem med anoroxia lr ngt, men jag tycker om dig ändå så jwla mkt. jag bryr mig inte om du inte säger vem du är. jag respekterar de, men det är klart man e lite nyfiken hur ditt vackra ansikte ser ut:) du har så vacker personlighet.. hoppas du snart mår bättre , det kommer du göra :)

2009-10-11 @ 23:36:38
Postat av: Anonym

Jag skulle tycka det var intressant för du utger dig att vara mrs perfect. Det kanske du är också? Det vet man ju inte försen man sett dig (utseendet) och träffat dig (sättet). Vet inte hur många gånger jag läst något om att du är snygg hit och snygg dit.. blablabla.

2009-10-12 @ 15:21:54
Postat av: Emelie K

Tycker det är kul när du svarar på kommentarer, då känner man bandet mellan dig och dina läsare:)

2009-10-12 @ 16:14:37
URL: http://tigerbullen.blogg.se/
Postat av: Julia

känner precis likadant, känns inte som att jag kan vara mig själv med någon. Ingen vet något om min sjukdom eller hur jag känner eller tänker, så när jag läser din blogg känner jag igen mig så himla mycket (: du peppar mig till tusen, fortsätt så :)

2009-10-12 @ 17:37:54
URL: http://shuliia.blogg.se/
Postat av: lillis

Kasnke känner man redan dig (eller ditt andra jag). Vi kanske umgås ibland utan att någon av oss vet det.. fast du vet ju det om du går in på min blogg. vi bor ju i sthlm båda två !



kramar

2009-10-12 @ 17:46:15
URL: http://frulillis.blogspot.com/
Postat av: m

de som vill veta vill det för att kunna jämföra sig med dig.

och det är sant som du säger - om vi visste vem du var hade vi intefått se denhär sidan av dig. det är inte fel att du inte kan vara denhär sidan i verkligheten, men det är synd. och sen tror jag att folk vill veta för att de helt enkelt är nyfikna.

2009-10-12 @ 18:10:11
Postat av: Lotta

Men du, visste är det väl så att du lagt in bilder av dig själv i bloggen där du visar vem du är, eller är jag helt ute och cyklar?! Bl a en "före-efter" bild av din anorexia. Vissa bilder med ansikte är så likt dig där du täckt över ansiktet, och bilden föreställer en vanlig tjej, utan namn... och texten till bilderna verkar handla om dig-bilden?!

2009-10-12 @ 20:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se