Så här ser mitt ansikte ut


Brooke Shields


Nathalie Imbruglia


Audrey Tatou


Fiona Apple (lite ironiskt då hon har/hade anorexi)


Greta Garbo


Kim Novak


Så här ser alltså mitt ansikte ut. Har skrivit om det tidigare, men länkar till det HÄR.

Jag är alltså en mix av Brooke Shields (76%), Natalie Imbruglia (86%), Audrey Tatou (86%), Fiona Apple (83%), Greta Garbo (83%), och Kim Novak (78%).

En kille var övertygad om att jag var Scarlett Johansson.


Kommentarer
Postat av: Anonym

försökte kommentera ditt förra inlägg men det gick inte att komma in på den sidan? =/

Well, skulle bara säga att jag känner samma sak när det kommer massvis med reklam på tv och radio "rädda Pakistan". "Gud" kanske straffar dem med översvämningar..

2010-08-30 @ 10:17:45
Postat av: Anonym

Då stämmer det alltså att du är väldigt vacker, att bedöma utifrån det du gav oss. Tvekar inte en sekund på det.

2010-08-30 @ 15:17:59
Postat av: Fyfan för dig

Skämtar du med mig?! Du måste ju vara den elakaste personen som finns på denna jord. Lika mycket människor som det finns i HELA Sverige lider. De har varken mat eller vatten eller något hem för den delen.



Hur jävla många pakistanier har du träffat på som varit självmordsbombare? Vet du hur många miljoner det bor i Pakistan? Du kan inte dra de som blivit hjärntvättade, är psykiskt sjuka eller kanske fått hot om att deras familj kommer att dö om de inte gör som de blivit tillsagda över en kam.



Det är ju samma sak som att säga att det är sant att alla svenska tjejer är horor. För det är ju det RYKTET vi har i andra länder.



Gud kanske straffar dig? DU om NÅGON borde förstå hur det är att svälta! Men skillnaden är att de inte har valt det själva.



Det är såhär det går när outbildade inskränkta människor får rösta i riksdagsvalet. Stackars dig som vet så lite. :(



2010-08-31 @ 16:19:39
Postat av: viola

hmm...scarlett är en hoee,,just like you.

2010-08-31 @ 22:48:24
Postat av: Paris

Anonym: hahaha. men verkligen. Gud är verkligen inte med dom, eller hur?



anonym: tack så mycket :) alla människor är vackra, as cheesy as it sounds it's true :)



fyfanfördig:

antar att du är från mellanöstern. eftersom ingen annan än folk från mellanöstern gillar folk från mellanöstern.



jag lyssnade på en radiointervju för någon vecka sedan. en man kastade sig på reportarna och skrek om att dom inte fick någon hjälp och ville visa reportrarna sitt hem.



när dom kom dit attackerade pakiztanerna reportrarna. dom trodde att dom var regeringsmän och ville "slå sönder dem".

Enligt mig kan ni alla drunkna och sedan brinna i helvetet.



DUDE. Stop that. Det FINNS INGEN GUD. Om du tror att det finns en snubbe i skägg som skapade världen så tänker jag inte ta den här diskussionen med dig. OM du tror att en gammal allsmäktig man finns, så är du psykiskt störd.



Stackars dig som tror på Gud. Stackars dig som tycker synd om människor som förtjänar straff straffas. Stackars dig som försöker trycka ner en människa (mig) för att du ska få känna dig intelligent.



Stackars dig som tror att en slutreplik likt din ska få mig att må dåligt.



Hoppas Sverigedemokraterna vinner riksdagsvalet och skickar hem dig, äckliga blatte.



viola: jag är inte en hoe. Om det är något jag inte är, så är det en hora. Mycket har jag gjort, men att hora är inte mitt kaffe. Du kan också brinna i helvetet och bli skickad där du kom ifrån.

2010-09-01 @ 19:53:50
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

"om du tror att...är du psykiskt störd"



hmm, skrev du inte i en frågestund för länge sen att du själv var troende? :S

2010-09-01 @ 21:55:10
Postat av: Du behöver mer än hjälp

Du måste ju seriöst vara blåst på riktigt. Men det är ju sant - anorektiker tänker bara på sig själva. Ni lär ju också ha svårt att känna både sympati och empati (varav det senare är rätt uppenbart). Om du dömer ett HELT folk på ca 174 500 000 människor efter vad typ fem pers har gjort (eller inte gjort?) då säger det ju sig självt att allt inte riktigt är som det ska.



Om det hade funnits en Gud hade han inte gjort så mot dem, eller hur? Så nej jag tror inte på Gud och jag skulle väldigt gärna kalla mig själv intelligent med tanke på att jag är professor i både biologi och fysik.



Och nej du behöver inte gilla folk från mellanöstern, det är ju ditt val. Men jag tycker att det är fruktansvärt fel av dig att skriva en sådan sak med tanke på att MÅNGA läser din blogg. Jag trodde raka motsatsen om dig - att du skulle vädja till folk att hjälpa till.



Jag kan lova dig att det inte bara varit människor som har 100% svenskt blod i sig som tyckt att du haft vettiga saker att skriva. Om det är NÅGOT du borde ha dåligt samvete över så är det då över det här.



Du gör mig så fruktansvärt arg. Det är ingen som helst skillnad på dem och oss förutom att VI KAN HJÄLPA. Precis som du blivit hjälpt så behöver det också få hjälp - de behöver mat.



Och om du nu på något sätt har påverkat någon så att de tycker att det är rätt åt alla t. ex oskyldiga barn som förtvivlat letar efter sin mamma och pappa som aldrig kommer att komma och trösta dem, som aldrig kommer att komma och säga "det blir bra", som aldrig kommer att hålla om dem igen - ja då så MYCKET MER ÄN HJÄLP.



Det här är på riktigt!



http://www.dn.se/nyheter/varlden/har-raddar-svenska-lisa-liv-1.1161455



http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/01255/poj2_1255999w.jpg



http://www.rb.se/press/nyheter/Pages/Nodhjalp_efter_svara_oversvamningar_i_Pakistan.aspx

2010-09-02 @ 09:20:21
Postat av: Veronica

Vilket otroligt genomtänkt inlägg om Pakistan och vilket otroligt genomtänkt svar... Människor som du gör verkligen världen rikare.

2010-09-02 @ 16:18:44
Postat av: Paris

Anonym: nej, jag är inte troende. men jag är uppväxt i en familj med präster och kan inte "missbruka herrens namn", dvs, skriva t.ex "H*rreg*d".



Du behöver mer än hjälp (? vad behöver jag då?):



åh förlåt. helt fel av mig. jag trodde att det var pakiztanierna som bombade sig själva och alla andra runt omkring sig som tänkte på sig själva? som bombar andra länder, som dödar andra för att dom inte tror på samma sak, för att dom slår kvinnor som kan tänka, jag trodde att dom var dom som var blåsta.



Men du har verkligen rätt. det är nog bara jag som är blåst.



Vad skrev du din C - uppsats om? "Kvinnoförtryck"? "Självmordsbombare"? "Hur folk från mellanöstern sänker intelligensnivån i världen"? "Biologiskt sätt är folk från mellanöstern idioter"? "Apor har mer hjärna än vad jag har"?



Om du är professor i fysik, så heter jag Einstein. Och för det andra: du behöver inte vara intelligent för att vara professor. Du behöver bara kunna plugga.



Hm, hörru du, hur kommer det sig att jag har över 3000 läsare och EN person - du - klagar på det jag säger...? Det behövs ingen professor i logik för att fatta att 99% håller med mig.



Absolut. Barn och oskyldiga ska ha hjälp. DET är det enda du har rätt i.



Men varför hör man bara om män som stormar, skriker, slåss och förstör? Varför får man inte höra något om kvinnorna och barnen?



Fyra journalister blev nedslagna häromdagen, för att dom ställde fel frågor. Hade det hänt i Sverige?

2010-09-02 @ 19:06:40
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Paris

Åh, förresten, "du behöver mer än hjälp": nähä, jag trodde att det här var på låtsas? :O menar du verkligen allvar?



inte ens regeringen vill ta hand om ditt skitland. varför åker du inte ner dit och hjälper till, om du har så mycket känslor för dom?



Veronica: tack så mycket. du kan också få en kula i huvudet eller åka tillbaka dit du kom ifrån.



GO SWEDEN - fuck you din äckliga blattejävel.

2010-09-02 @ 19:11:09
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Människor - precis som oss

Ja du tror inte på Gud men du tror på helvetet. Det är väl lite dubbelmoraliskt? Antar att dina kyrkföräldrar lärde dig att vara rasist? Det påståendet kanske är lika sant som att pakistanier dödar andra människor för att de inte har samma tro, eller?



Jävligt taskigt att önska livet ur folk stup i kvarten. Och sluta kalla mig för blattejävel? Är det på något sätt relevant var DU TROR att jag kommer ifrån?



Nej uppsatsen jag skrev handlade om "Hur anorexian äter upp din hjärna". Om du skulle skriva en uppsats skulle den väl handla om "Hur du blir terrorist" antar jag. Du är i mina ögon lika mycket terrorist som de som du kallar terrorister är. Du förstör exakt lika mycket som de gör.



Det är inget fel på Sverige det är ett fantastiskt och underbart land som kan HJÄLPA och det är inte Sverige som är mitt problem. Mitt problem är att DU skriver en massa skit som du inte har en aning om. I tidigare inlägg har du själv skrivit att man ska vara källkritisk men du verkar ju svälja varenda lögn med hull och hår. Och återigen, man kan inte döma ett helt folk efter vad några personer gör.



Vad får dig att tro att det bara är Pakistan som har terrorister? Innan du kastar ur dig sådana här allvarliga anklagelser kanske du borde ta reda på fakta bättre. Vilket land har PAKISTAN ens bombat? Vad betyder egentligen terrorist?



Tre personer = En? Jag brukar inte kommentera sådär korkade inlägg i vanliga fall, dels för att bloggare med många läsare brukar försöka föregå med gott exempel men också för att det där måste ha varit det mest idiotiska jag läst på länge. Och jag skiter i hur många som kommenterar eller inte kommenterar, jag kommenterar för att jag bryr mig så in i helvete.



Vilka män stormar, skriker och förstör? Menar du de som kämpar för att överleva? Pakistan är inte Sverige, inse faktum, vi har inte samma kultur och lagar som dem. Men det betyder inte att människorna där är annorlunda gentemot oss. De är inte supermänniskor som kan andas under vatten eller leva utan mat i flera veckor eller överleva och bekämpa sjukdomar som kräver mediciner och hjälp som de inte har. Det är väl rätt uppenbart för dig med?



Det är väl självklart att journalister blir nedslagna i Sverige för att de ställer "fel frågor" eller är för nyfikna. Men det är ju inget rasistiskt i att blogga om sådant så jag förstår varför du inte tar upp det.

2010-09-02 @ 22:33:18
Postat av: Veronica

Jag är svensk och alla generationer jag hittat i min släkt har också varit svenska så nej jag kan inte "åka tillbaka dit jag kom ifrån". Du däremot kommer antagligen växa till dig lite och lära dig att tänka lite länge än din egen näsa räcker. Det finns liksom inte ens någonting att bemöta i det du säger för det är så otroligt ogenomtänkt.

2010-09-03 @ 16:08:46
Postat av: wj

alla har rätten till att tycka vad de vill.

och här är vad jag tycker:

hur man är som en människa, har inget med nationalitet att göra.

2010-09-03 @ 21:01:27
URL: http://wackojacko.devote.se
Postat av: Anonym

Hon som skrivit det är absolut inte den enda som tycker så och inte håller med dig. Vi andra orkar bara inte försöka få dig att ändra åsikt. Det är ditt val om du vill vara dum i huvudet, jag orkar inte med fler rasistiska jävla åsikter.

"GO SWEDEN - fuck you din äckliga blattejävel"? Tack och hej för mig, har länge tyckt att din blogg är på utgång men det var droppen. Hoppas du blir frisk från din anorexi, även om du verkar helt blåst. Till skillnad från dig verkar jag ju ha lite empati i alla fall.

2010-09-03 @ 23:23:38
Postat av: Paris

Okay, jag har en sak att säga.



LYSSNA PÅ P3s nyheter från igår.



(Ifall ni är för lata för att lyssna själva: det var "några" personer som dog vid ett tempel i Pakiztan igår. Varför? Dom hade en åsikt, och blev bombade. I rest my case.)

2010-09-04 @ 07:15:50
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Anna

Jamen nu säger du det ju själv. "Några personer dog vid ett tempel i Pakistan igår". Vem har sagt att de som bombade var pakistanier? Det hände ju I Pakistan, de som dog var pakistanier så det borde ju enbart göra dig glad. Nu dog ju lite fler "blattejävlar", eller hur?

2010-09-04 @ 12:36:55
URL: http://annakanwar.blogg.se/
Postat av: Bella

Håller med dig Paris, vem faaan bryr sig om Pakistan??? Det va nått så in i helvete hyseri om Haiti för ett tag sen, jag brydde mig inte ett skit! I Sverige skulle ingen kunna vara en självmords bombare!



Ni anonyma, DRA ÅT HELVETE!!!! OCH GO SWEDEN!!!! Jag är inte svensk, jag är polsk, men älskar ändå mitt Sverige! Radio och tv kan fan ta upp viktigare saker än Pakistan! Typ psykvården son inte funkar, äldrevården som e ett helvete, men neeej! Dom väljer ist att prata om Pakistan! Ingen svensk bryr sig!



Prata om psykvården och äldrevården och jag börjar bry mig!!!

2010-09-05 @ 16:20:51
URL: http://www.myanamonster.bloggplatsen.se
Postat av: mathildz

åh. jag håller med angående pakistan..! äntligen någon som fattar...

o det är klart som fan att SD blir allt mer poppis, eftersom inget annat parti ens vågar öppna käften och säga något negativt om invandringen, för gör man det.. då är man rasist... SUCK

2010-09-09 @ 22:48:09
URL: http://thejuicydetails.blogg.se/
Postat av: Paris

Anna: lyssna på P3s nyheter dagen efter den jag skrev. Åh, det var bara en person som körde in i en polisstation och självmordsbombade hela stället. 31 människor dog.



Jag har inget emot "blattar". Min bästa vän är serb och jag har umgåtts med blattar i hela mitt liv.



Jag HAR däremot något emot ett folkslag som ser det som sin uppgift att döda allt som rör sig.



Bella: jag håller faktiskt med dig!!! medkänsla ÄR viktigt, man SKA bry sig om sina medmänniskor, och det ÄR intressant att höra om saker som händer i världen... men... varför inte ta tag i det som är dåligt i sverige innan man börjar se sig om efter räddningsobjekt i världen?



mathildz: HÅLLER MED DIG TILL 100%!

2010-09-12 @ 20:44:52
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: mitzvi

du är snygg gullan, DET VET JAG FAKTISKT.

2010-09-13 @ 19:47:30
URL: http://mitzvi.blogg.se/
Postat av: danni

Älskar din kommentar, "Hoppas Sverigedemokraterna vinner riksdagsvalet och skickar hem dig, äckliga blatte." Jag önskar jag vore som dig, som vågar stå för mina åsikter.

2010-09-13 @ 21:50:26
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/
Postat av: Bella

Jaa precis!!! Börja först med att ta itu med Sveriges problem och brister innan ni snackar om Pakistan!! Varför ska vi hjälpa dom, när Sverige är ett helvete med sina brister???

2010-09-14 @ 15:26:10
URL: http://www.myanamonster.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

Jamen det är ju din oerhörda obetänksamhet som jag blir så fruktansvärt lack på! Tänkte du inte ens för en sekund att det finns de som med all säkerhet har släkt där borta. Som bara går och väntar på att dödssamtalen om deras nära och kära ska strömma in? Och så skriver du att du hoppas att alla så drunkna, wtf?! Det är så sanslöst korkat gjort så att jag känner att jag måste knarka ipren för att lyckas lindra den migrän din brist på ödmjukhet, sympati och fakta orsakar mig.

2010-09-17 @ 00:05:27
URL: http://annakanwar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se