Carolina

Eftersom du är så fruktansvärt omogen och löjlig att du skriver hat - brev till mig via Facebook, och sedan blockar så att jag inte kan svara, så gör jag det här istället.


Jag vet precis vilka du umgås med. Jag tycker att du är oerhört barnslig som ska klanka ner på Sofia som du gör i dina mail.

Jag har MVG i alla ämnen nu Carro, och jag pluggar för att bli det dina föräldrar är.
Vad du gör just nu är lite onämnbart, vad? Sitter hemma och rullar tummarna och krökar sönder din hjärna - det märks i alla fall på dina kommentarer. Dom har ingen styrka, inget som ligger bakom dom.

Att säga att jag sitter i badkaret och gråter har verkligen inget att göra med mina killar. Jag har inte svårt att ty mig till killar - du kanske förstår varför när du ser vad du har gjort mot mig? Tjejer brukar vara backstabbers mot mig, därför har jag valt att ty mig till killar. Och FYI, det är TVÅ killar på fem år. So shut the fuck up. Hur många har du använt, utnyttjat och slängt iväg?

Du har visst litat på mig. Du har tytt dig till mig och du har sagt saker som du vill inte ska bli hörda. Och jag tänker inte vara den lägsta personen här, och berätta om allt du har sagt. Jag sjunker inte till din nivå.

Nå, jag kanske aldrig har varit din vän, men du har varit min. Och det gör ont i hela mig när jag inser att allt jag har varit för dig är ett stort skämt. Du borde skämmas för att utnyttja folk så där. Och att ens säga att JAG är den som manipulerar? H*rreg*d, vad är det du har gjort mot mig? Har jag på minsta vis ens använt dig för något? NEJ.

Och återigen, dom saker du säger om Sofia är barnsliga och onödiga, så det tänker jag faktiskt inte svara på. Hon har åtminstone inte spottat mig rakt i ansiktet, som du har gjort. Och att kalla Jossan för tattaren, det är bara onödigt.


Vågar du svara, eller är ditt främsta argument fortfarande "oh hon och hon snackar skit om dig, hahahahaha" ?

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Även när du är arg så "sjunger" du ut svenska språket. Att läsa det du skriver är som att titta på bra konst. Du är inte värd sådana där tjejer som du skriver till, du är värd riktiga vänner :)

2010-07-25 @ 22:03:24
Postat av: Sara

Nu tycker jag det här tjafset med dina s.k "polare" börjar bli tröttsamt... Gå vidare. Orka ge henne uppmärksamhet då om du inte tycker att hon har rätt i det hon säger?

2010-07-25 @ 22:48:21
Postat av: carolina

nej jag har aldrig kallat jossan för tattare jag skrev "och vad tattare i täby, vallentuna osv säger om mig kan jag inte bry mig mindre om" och allt jag skrev om sofia står jag till 100 procent för.

2010-07-26 @ 07:41:02
Postat av: Adnan

Så som jag ser det, har Caroline fortfarande en slags vördnad mot dig. Ja, hon håller din indentitet hemlig, så hon har uppenbarligen en kamratlig anknytning gentemot dig. Caroline är - som du skrev innan - bara rädd för vad andra skall tycka om henne. Hon vet att det finns en konflikt mellan er och om hon inte kan kontakta dig genom facebook, försöker hon att kontakta dig genom din blogg. Hon försöker nog reda ut schismen mellan er, om detta beror på den svenska mentaliteten eller för att ni är vänner, vet jag inte. Jag hoppas att ert gräl inte kommer att ha alldeles för allvarliga konsekvenser, ta hand om dig!



~ Adnan

2010-07-26 @ 08:11:41
URL: http://inomhus.blogg.se/
Postat av: Nadja

Hej, vet att dethär kanske är lite fel ställe att skriva det på men jag måste få rekomendera en bok till dig om du inte läst den

"decembergatans hungriga andar" av ulrika Lidbo!

Förresten tycker jag det är extremt modigt att ge svar på tal på sättet du gör det. Keep it up

2010-07-26 @ 08:32:35
Postat av: Anonym

Slutar läsa nu. Tack å hej. Din blogg var bra och meningsfull innan du började lägga ner energi på värdelösa bråk. Vad hände med rak rygg och energi på bättre saker?

2010-07-26 @ 09:59:53
Postat av: Maj

Jag gillar ditt sätt att skriva, du är duktig och står på dig! :D Gooo girl

2010-07-26 @ 10:54:43
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: camilla

Jag älskar faktiskt din blogg, skit i vad andra säger. Skönt att någon orkar skriva ut hur dom mår iallafall, skönt för andra att veta hur du lyckas klara av dagen när man själv behöver råd, du e bra, din blogg e bra. Massor med Kramar

2010-07-26 @ 16:32:24
Postat av: roscoe

Om det finns nånting jag hatar är det jobbiga hatmejl på facebook. Hade världens bråk emd en tjej förut och varje gång jag fick ett inbox på facebook i flera månader fick jag en hemsk känsla i magen.. Fyfan, say it to my face liksom eller håll käften

2010-07-26 @ 17:05:33
URL: http://worriedground.blogg.se/
Postat av: e

jag hade carolinas mamma som lärare (;

2010-08-08 @ 00:00:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se