What the fuck dude.



What the fuck dude.
Once and for all, IM NOT FAKE. Period.


Det lustigaste är ju att folk har kommit på vem jag är, FÖR ATT DOM HAR SETT BILDER PÅ MIG HÄR OCH KÄNT IGEN MIG.

En tjej jag var med på Rhodos hittade mina bilder här, och kände igen mig. Om jag lade ut fejkade bilder skulle ingen veta vem jag är, eller hur?!



Så nej, jag är inte fake, inte en poser, jag lägger inte upp bilder på andra och låtsas att det är jag, och jag photoshoppar definitivt inte mig själv.

(Dessutom tror jag inte att någon som läser den här bloggen kan tvivla... men berätta gärna vem det är som är så säker på att jag fejkar, så jag kan få prata med denne.)

Kommentarer
Postat av: Karola

Hahaha folk e ju inte kloka nu för tiden... De förstår inte bättre :-s

2010-10-07 @ 17:26:37
URL: http://myanalife.devote.se/
Postat av: jenny

ÅH, jag är så jävla fet :(

2010-10-07 @ 21:51:46
Postat av: MO

Hej. Jag är en tjej på snart 15 år, eller snart och snart, men tiden går snabbare än vad man tror. Och jag är en sådan person som verkligen varit fet under alla mina år. Jag insåg inte förrän något halvår sedan hur mycket alla hatade mig och skämdes över att vara min vän, för att jag är den ända feta personen i 8:an. Jag visste vad anorexia och bulimu var, men trodde lixom inte på det. Men jag började äta mindre, och ibland inte alls. Och sedan tränar jag karate och cykling mer nu. Och jag har gått ner ca 10 kilo på 20 dagar. Men ingen händer, jag är lika tjock som jag var innan allt. Jag förstår inte. Jag mår så himla dåligt över att jag är överviktig och både jag och dem runt inte trivs i det. Och om jag nu skulle ha anorexia så bryr sig inte heller mina vänner, bara mina internet vänner som säger att jag är smal, men lixom, de har aldrig träffat mig. Så de vet inte. Eller jo, två av dem. Men det är inte sant. Jag är fortfarande överviktig och vill inte det. Och det beror inte heller på längden. Jag är 161cm, väldigt kort alltså. Och väger alldelse för mycket. Vad ska jag göra? Jag vill inte bli anorektier smal som en av mina klasskamrater, men jag vill inte vara såhär tjock. Jag vill rasa i vikt, så jag slipper skämmas under sim testet i badhuset nästa vecka. Helst iallafall. Kan du hjälpa mig?

2010-10-07 @ 23:41:30
URL: http://anepicage.blogg.se/
Postat av: Anonym

hmm undra vem som tror att man skulle orkar lägga ner så mycket tid på bloggande om man bara var en stor fet lögn man bloggade om..

Hm nej det där låter ganska orealistiskt i mina öron!!

2010-10-08 @ 09:27:25
Postat av: J

Såklart så trodde inte jag på det hon skrev om dig i sin blogg men jag ville bara säga vad hon hade sagt.

Kram

2010-10-08 @ 12:44:16
URL: http://mysecret.bubbleroom.se
Postat av: Anonym

Jag kan inte förstå varför Du är så angelägen om att övertyga människor att Du finns eller talar sanning?



2010-10-08 @ 15:24:44
Postat av: Celia

En brud har också sagt till mig att du är fejk D:

2010-10-12 @ 17:51:08
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se