Tävling



Idag är det hästtävling, så jag kommer inte kunna blogga.

Frukost blev varma koppen och lite torkad ananas.

PUSS.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till!

2010-09-19 @ 12:43:26
Postat av: Belle

Hoppas att det går bra! Men gör du ditt bästa kan det inte gå annat än bra! :) Hejaheja!

2010-09-19 @ 15:33:26
Postat av: C

Lycka till på tävlingen! Du är så otroligt stark, jag inspireras av dig. Du får mig att inte vilja ge upp och det var jag så nära att göra innan jag hittade din blogg. Vi är många som hejar på dig!Glöm inte hur mycket du stöttar och hjälper så många härute.



Kramar!

2010-09-19 @ 16:18:18
URL: http://sevenhundredfaces.blogg.se/
Postat av: Sigge

Säger man inte ridtävling?

2010-09-19 @ 18:37:11
URL: http://sigridsss.blogg.se/
Postat av: Elsa

WOW! Lycka till! (hästar är farliga djur)

2010-09-19 @ 19:23:44
URL: http://yourdownfall.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! har läst den förevigt typ hahah men aldrig vågat kommentera :/



2. hur mkt väger du egentligen? du ÄR skitsmla vafan, tkr ärligtinte du ska gå ner i vikt mer du behöver ju inte upp heller om du nu inte vill men gå inte ner snälla !



3. ät med ögonen inte med munne... hahah vill bara kommentera den också och ville bara säga att för mig var d det bästa sättet att inte äta när jag var som smalast... det hjälper sjukt mkt. man blir liksom mätt typ! =)

2010-09-19 @ 23:20:18
URL: http://abca.webblogg.se/
Postat av: Inlovewithmyself

Tycker du är strong som bloggar så privat om dig själv och jag hoppas verkligen inte du tar åt dig av dryga kommentarer. Dom vet så lite. Fortsätt kämpa!

2010-09-20 @ 01:20:21
URL: http://inlovewithmyself.blogg.se/
Postat av: Aaaa

Jag undrar en sak..du skriver ju att du vill bli frisk, normal, o kunna äta godis o titta en film som alla andra. Jag undrar bara, har du träffat någon som VERKLIGEN blivit frisk? Jag tex, har varit upp o ner, jag skulle kunna kalla mig frisk i perioder för utåt sett är jag det. O jag lär mig tom att äta utan problem. Men jag ser inte poängen i det, efteråt mår jag ändå skit. På nätterna mår jag ändå skit. När jag ska klä på mig, i duschen, på stan, med vänner, med familj tänker jag fortfarande att jag är för fet, o de är ju knappast lättare av att jag faktiskt VET att jag har ätit normalt o att jag inte ens på vågen är underviktig. Förstår du vad jag menar? å jag undrar verkligen om det ens är möjligt att bli HELT frisk. Alltså att äta normalt, ha en normal vikt OCH inte ha ångest. För även om jag fått bort undervikten och kampen om att stoppa något i munnen, besattheten när jag handlar osv så mår jag precis lika dåligt, eller värre faktiskt när det kommer till ångesten o äcklet över mina lår, höfter etc. O när jag är "normal" har jag inte ens kicken av viktnedgång att se fram imot. Jag kan bara inte fatta poängen!? Så frågan igen, ifall jag virrat bort dig hah, har du träffat/pratat med någon som blivit frisk både mentalt och fysiskt? För övrigt, ta hand om dig, hoppas tävlingen gick grymt o fortsätt blogga! <3

2010-09-20 @ 13:46:15
URL: http://[email protected]
Postat av: Matilda

Tävlar du eller kollar du bara? :) om du tävlar, lycka till! Du förtjänar det bästa!!



Ha det bra.

2010-09-20 @ 16:56:54
URL: http://myworldis.blogg.se/
Postat av: c

Åhåhåhå! Hästar, ridning - PASSION. Fy vad jag saknar det! Det är dressyr du tävlar i va?

2010-09-20 @ 18:13:13
URL: http://drivingmeinsane.blogg.se/
Postat av: Ella

Har också varit och tävlat i helgen. Så kul att vara på banan igen. För mig blev det havregrynsgröt och en macka till frukost. Det ska jag stå mig på i 8 timmar till jag kommer hem igen och det är lunch. Men det ska räcka för att orka rida två klasser. Med lite vilja, våld och vasselin går allt! Hoppas du hade en bra dag, det hade jag trots att det ösregnade så jag blev blöt ända in på trosorna...

2010-09-20 @ 20:07:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se