Dödsångest



Jag har den värsta dödsångesten på länge. Velar mellan att vilja dö och att vilja leva för evigt. Jag tror inte någon kan förstå denna manodepressivitet. 

Jag ligger på kvällarna och har ångest och vrider och vänder på mig i sängen, samtidigt som jag är rädd när mitt hjärta slår konstigt. Eller när jag blir andfådd efter att ha gått tio minuter. Jag vill ju inte dö.

Sekunden efter överdoserar jag på tabletter och alkohol och allt som finns att få tag på. Jag vill inte leva detta skitliv, där jag är fast i limbo och ser på världen utan att delta i den. Det finns inget där för mig. Jag vill ju bara dö.

Kommentarer
Postat av: dedde



hua, skriv inte sådär. jag menar, jag önskar att du slapp känna så.. det finns så många här ute som vill och är beredda på att stötta dig. vi är många som vet att du kommer klara det här. jag hoppas att du ska lyckas bli kvitt skiten en dag och bara få må bra. försök.. :)

2011-08-19 @ 16:41:37
URL: http://deds.blogg.se/
Postat av: Anna

fyfan för ångest. vad ska den va bra för..ibland funderar man ju på om man nånsin kommer att få må helt bra. tänker på dej. kram

2011-08-19 @ 17:26:05
URL: http://sorryorplease.blogg.se/
Postat av: Elsa

Jag tycker så synd om dig jag känner ibland samma sak tror jag. Du är bättre på att förklara det men ibland känns det som att jag inte är värdig mitt eget liv. Jag hatar känslan av att känna att jag aldrig kommer bli glad igen. Det skulle vara så bra om man kunde få ett piller eller något som bara "glad igen!".

Hoppas du mår bättre snart. Jag läser din blogg varje dag och du skriver jättebra, bästa bloggen!

2011-08-19 @ 17:44:48
Postat av: Edet

Jo, jag förstår den. Får panik om jag inte sätter på mig bilbältet för "tänk om..... " men senare på kvällen är mina ögon så svullna och handlederna ner blodade och det finns bara en önskan.



" Be careful what you wish for, cause you just might get it.."

2011-08-19 @ 17:50:59
URL: http://bonejerk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Livet ser inte alltid likadant ut, en dag kan det ta en helomvändning! Att du i det här skedet i livet känner att allting känns piss behöver inte betyda att det känns så i nästa. Tänk framåt!

2011-08-19 @ 17:56:22
Postat av: Susanne

Åh, hjärtat! Precis så där känner jag också..

2011-08-19 @ 19:59:25
Postat av: Anonym

håll ut, du är stark. känner det :)<3

2011-08-19 @ 21:52:54
Postat av: Anonym

nej, snälla sluta. du är underbar! du förtjänar det bästa! snälla, ta hand om dig ♥

2011-08-19 @ 22:24:38
Postat av: L

Ser du? Så många som är beredda att stötta dig. Och det finns fler! Skulle gärna åka till Stockholm och möta dig. Jag vet inte vad jag kan ge dig men jag minns hur ensam jag själv var och hur mycket jag skulle behöva en vän då <3



Du har ju kommit på flera andledningar till varför du blev sjuk. Fundera över varför du stannar i detta mönster.

När man är frisk kan man njuta så mycket av livet. Ångesten blir faktist mindre.

Gå i rätt riktning.

Hitta ett mål som får dig att fortsätta kämpa. Mitt mål är att få tillbaka mensen. Och är att må bra, så att jag orkar leva och ha kul.

Du vet ju att du kan Paris!



P.s snälla svara, det känns som att du tycker att jag gjort nått fel.



L

2011-08-21 @ 00:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se