Jihoooo!



Aah vad bra allt har gått.
Okay, imorn ska jag iväg igen men jag lovar att ikväll ska jag bomba bloggen med tidsinställda inlägg (vilket betyder att jag ikväll kommer att skriva sjuttontusen inlägg med "hur fan GÖÖÖÖR man" som titel...)


Anyways, nu ska jag iväg och fika med en vän. Massa pussar på er!

Kommentarer
Postat av: nenna

Hur mycket väger du?

2011-02-28 @ 19:32:57
Postat av: capu

Låter bra :)

2011-02-28 @ 22:50:33
URL: http://capu.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Ja och vad hände sen?

2011-03-05 @ 02:20:22
Postat av: C

som din kompis som känt dej sen alltid, jag har alltid vetat. hur många ggr jag gråtit över att jag inte kan hjälpa dej, när jag tänker på dej, när du skickar ett sms, hur jag alltid velat bara sno dej bort från allt, vara med dej krama dej trösta dej i alla situationer men varit för rädd pga min fobi, alltid vetat alltid brytt mig. trots dom dagar jag väntat på att du ska höra av dej, dyka upp vad som helt, när jag gråtit över dej när du är försvunnen, saknat dej, gråtit av lycka när du är tillbaka, hjälp försökt att trösta, stötta, lagat mat, försökt utan att veta, alltid varit där (hoppas du vet det när som hur som)

jag har alltid känt mig utanför men alltid stått här, aldrig flyttat på mig. vill inte flytta på mig, och du har alltid varit perfekt, den jag har varit avundsjuk på den sjukt snygga tjejen och hennes fula kompis(jag). hur jag gråtit när jag sett dej försvinna må dåligt utan att kunna limma utan att kunna hjälpa. min älskade älskade vän jag vill alltid ha dej hos mig, aldrig vara utan.

du som jag vill ska stå hälsosam och snygg och lycklig som min "maid of honor" och som gudmor till eventuella barn att dom alltid ska ha sin moster som stöd och för att vara underbar någon dom alltid ska kunna prata med. som vi varit mot varandra min syster.



all kärlek alltid <3

2011-03-14 @ 13:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se