Saker jag skäms över



Nu pratar jag inte bara om snefyllor eller hångel på krogen klockan fem på morgonen, det är bara ångestframkallande, men om man tänker på värderingar jag har som jag skäms över...

Här kommer listan:

1. Topp ett är att jag gillar när killar "tar hand om en". Finns inget sexigare än när en man tar notan ifall man äter middag, tittar på den och utan ett ord betalar, och inte låter en titta på kvittot. Detta skäms jag jättemycket för.
2. Jag skulle kunna tänka mig att vara hemmafru. Också oerhört pinsam värdering. Som att leva på 1800 - talet. 
3. Att jag tycker om när folk kommenterar om mig. Jag blir så himla glad när någon gör det, och det är också en ytlig, dum värdering.


Så, det är nog det. Sedan har jag ju massa konstiga karaktärsdrag som jag också skäms lite för, men dom kan jag stå för lite bättre, hehe. Dom här tre sakerna är verkligen saker jag SKÄMS för.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag förväntar mig att min kille ska ta hand om mig och skydda mig. Överbeskyddande, yes please.

Jag KAN ta hand om mig själv. Men ändå.

Jag är så gammaldags. Typ 1700talet...

2011-06-26 @ 19:12:37
URL: http://heyrabies.blogg.se/
Postat av: Anna

jag har så mycket ångest. jag vill inte leva i den ångestattacken. hur gör du när du känner så? vad gör du för att det ska släppa? har du nåt tips?



älskar din blogg. du skriver så bra. och jag är inne varje dag flera ggr för att se vad du skriver. glöm inte att det är många som gillar dig. du är en fin person trots jag inte känner dig. nu blev det mkt text. jag har sjukt mkt ångest och jag är desperat. har du tips?

2011-06-26 @ 20:44:08
URL: http://sorryorplease.blogg.se/
Postat av: Emma [MissGrimm]

Jag kan också skriva under på den sista. Att få bekräftelse, så sjukt egopeppande. Jag veeeet, det ska inte behövas, men det känns så jävla bra!

2011-06-26 @ 20:44:19
URL: http://missgrimm.se
Postat av: Paris

Tack Anna för dina fina ord! Blev jätteglad :)



Varma bad hjälper mig. Ett annat tips är att lägga sig ner och ha ett jättetungt täcke på sig, det ska tydligen hjälpa! Man blir "trygg" av tyngden.



Annars tycker jag att det hjälper att prata om det, gärna med någon som förstår. Jag brukar ta hjälp av en tjejkompis via Facebook, hon mår likadant som mig så det hjälper att sitta och chatta och prata om "skitsaker".



Hoppas något av det hjälper! :)

2011-06-26 @ 20:57:26
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Simone

Vilken cool och ärlig lista!!

2011-06-26 @ 23:36:44
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
Postat av: Anna

Tack för fina tips.

Ja jag satte mig i badkaret och hade på duschen länge.

sen så pratade jag en massa med mamma i telefon. känns lite bättre nu. grinat i 5 timmar så nu är jag nog så trött att jag somnar sittandes. ;)



tack! kram!

2011-06-27 @ 00:47:21
URL: http://sorryorplease.blogg.se/
Postat av: Alexandra Kjellman

Jag håller med om att det inte finns något finare och sexigare än en kille som tar hand om en. Hoppas jag hittar en sådan i framtiden!

Postat av: Anonym

Åh vad jag håller med dig om alla tre! haha speciellet när det handlar om killar och pengar! låter jätte konsitgt men men!!

2011-08-05 @ 17:52:36
URL: http://stressed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se