Trött



Nej nu är jag trött på mänskligheten. Det blir till att slänga i sig lite tabletter och lägga sig och sova, så jag slipper lyssna på dumheter.

Inte går det något bra på tv heller, och jag har haft sönder min DVD - spelare, så jag kan inte glo på film...


MORR.

Kommentarer
Postat av: Natalia

fortsätt kämpa.. det blir bättre jag lovar. <3

du är underbar

2011-06-19 @ 21:44:34
URL: http://sparklebabyy.blogg.se/
Postat av: sofia

Hej du!

Du som verkar vara lite grammatik-kåt (inget illa menat i det), varför använder du ett mellanrum mellan orden och bindesträcken när du skirver bindeord? Då blir bindesträcket till ett talsträck, vilket både är stilistiskt fel och gör texten svårare att läsa (eftersom man tror att det är ett talsträck, men så kommer det ett ord efter som ska sättas samman med det föregående..). Man får ju skriva hur man vill, men jag tänkte att eftersom du verkar störa dig på andra som misshandlar det svenska språket - varför gör du det då själv?



I övrigt så är du kalasbra på att skriva och uttrycka dig. Satsa på författandet.

Kram

2011-06-19 @ 22:33:49
Postat av: sara

har du använt/använder du laxeringsmedel/tabletter? isåfall skulle det vara jättesnällt om du orkar svara på några funderingar: tar det 6-12 timmar (som det står på förpackningen) innan effekten kommer? Och om man typ tar tablett på kvällen, går man och skiter då på morgonen NÄR man har vaknat eller kommer effekten bara plötsligt så man måste rusa iväg på toan direkt för att inte skita på sig? Går det att hålla sig, och känner man när effekten är på väg?

2011-06-19 @ 23:10:13
Postat av: Julia

Usch,va jobbigt.. :/



Kram <3

2011-06-19 @ 23:47:53
URL: http://juliaannaselina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se