Min mat


Just nu ser min matdagbok ut såhär:

Frukost: havregrynsgröt med torkad ananas
Lunch: sallad i lösvikt med kyckling och lite annat + någon kul dressing
Middag: rester, dvs jag kanske avslutar lunch - salladen.


Värt att påpeka är att jag inte äter upp mina måltider. Morgonen har jag jag jättedålig aptit, så då är det mest för att vakna till liv som jag äter. Lunchen äter jag kanske halva salladen, och då äter jag... låt oss se, köper en sallad för kanske 30/40 kronor beroende på hur hungrig jag är, och det kostar 10kr/hekto. Alltså äter jag kanske 20 hekto sallad + dressing till lunch.


Sedan brukar jag dricka en massa te med mjölk under dagtid och jag trycker även i mig lite vin på kvällstid. Och det är ju en massa kalorier det med!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Till Paris bloggläsare: Hör egentligen inte hit (eller kanske ändå då detta inlägg vittnar om en dag bestående av svältkost för en fin tjej som borde äta mer än dagsbehovet av kalorier för att få kroppen att komma igång).



Men då jag tycker väldigt bra om dig Paris -har genom bloggen lärt känna dig som en intelligent, driven, kreativ tjej - så blir jag så ledsen och fruktansvärt illa berörd då jag ser att så många av dina läsare vill ha tips på viktminskning, thinspo, hur man kämpar för att överleva på 500 kalorier om dagen osv. (alltså sjuka tankegångar). Hallå???!!! Förstår ni att det här är en tjej som ramlat ihop på gatan och varit nära inte klara sig för att hennes hjärta är så svagt pga av hur ätstörningen lurar henne att behandla sin kropp!



Vad ni skulle vilja se mer av om ni brydde er är identiteten Paris inte heja på identiteten ätstörning som får Paris att må dåligt. Låt henne vara den inspiration som hon är för att hjälpa tjejer från detta levande helvete som det innebär att leva med anorexi. Tro mig det är inget som ni önskar er värsta fiende!



Förlåt för min ton. Men jag blir så upprörd då man understödjer en persons sjukdom som denne har kämpat så länge med.



Jag tror på och hejar på dig Paris! Fortsätt skriva om ditt liv och dina tankar.

2011-03-02 @ 22:42:17
Postat av: Lina

Jäklar, skulle dö av hunger om jag åt så lite xD Men min magsäck är nog större än din, I guess:P

2011-03-02 @ 22:58:41
Postat av: F E L I C I A

Du är väl medveten om att du skrev att du äter två kilo sallad till lunch? Men så mycket mat får väl inte plats i en sådan liten mage, så jag antar att du menade två hekto/tjugo kronors sallad, fniss.

2011-03-03 @ 18:42:02
URL: http://flickamedkjol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se