Pojkar


Fan också. Det skulle ju inte bli såhär, vadfan hände?


Jag sade redan första dagen: INGEN KONTAKT med några av killarna här. Vad tror ni händer? Dom sugs till mig som bin till honung.


Jag FATTAR fan inte vad det är med mig. Så fort jag kliver in på en skola/arbetsplats... ge mig tio minuter och killarna sitter fanimej som klistrade på mig.

Jag behöver verkligen hjälp. Hur avvisar jag dom utan att vara för otrevlig? Jag har skrattat åt deras skämt men varje gång dom varit "för nära" har jag flyttat mig därifrån, så det har inte varit någon kroppskontakt. Jag känner bara att jag inte vill - jag vill vara singel och jag trivs som sjutton med det...



(Jag vet att detta kan anses som stötande för vissa, och att det kan verka som ett "jag - är - så - snygg - så - ingen - kan - låta - bli - mig" - inlägg, men det är verkligen inte det. Jag är inte ett dugg intresserad av romantik just nu, så snälla hjälp mig!!
(P.S. - eller... borde jag utnyttja detta som gratis sextoys? Jag menar, killarna är inte fula på något sätt, och nice sex är alltid välkommet om ni fattar vad jag menar... hö hö...)

Kommentarer
Postat av: Nossie

Det är inte värt med sexet för då blir dom ännu mer besatta, TRO MIG!

Haha, det enda du kan göra är att om dom försöker närma sig mer än du vill så stöter du bort dom. Det finns inget "snällt" sätt egentligen mer än att vara ärlig :)

2011-03-03 @ 12:33:57
URL: http://rainbowspray.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Killarna här skriver du, och då blir jag jättenyfiken på vart det är du bor, bor du i Sverige eller utanför Sverige? :)

2011-03-03 @ 14:38:57
Postat av: Ania

Tja, spelar det någon roll om du är en gnutta otrevlig då? Jag har lärt mig att det enda sättet att bli av med efterhängsna killar är att vara hård mot dem. Många killar feltolkar tyvärr direkt minsta leenden eller vänliga ord och tror de har halva inne då. Så var hård om du vill ha bort dem!

2011-03-03 @ 14:40:49
URL: http://nolovestory.wordpress.com
Postat av: sofia

ligga med kollegor/klasskompisar blir bara jobbigt i längden, tro mig :D då går man resten av året och tycker att det känns halvstelt. satsa på vänskap!!

2011-03-03 @ 14:56:26
Postat av: Ayla Catpaw

Förstår precis hur du menar. Råkar ut för samma problem ibland och då är jag ju knappast världens snyggaste heller. Vet inte vad det är, tror att jag ser easily approached ut eller något?

Blev bättre när jag fick tandställning dock, då blev killarna mer "snälla" än "raggiga"... men den åker ut i april :( men usch fy fan vad det kan vara jobbigt ändå, man vet ju inte VAD för typer av personligheter man har att göra med... är ju inte bara någon enstaka gång som man fått hela sin kväll förstörd för att någon störd jävel fått för sig saker och tror att de har foten inne och någonslags "rätt" att bli kompenserade ifall de snackat med en/bjudit en på något att dricka? Svin.

2011-03-03 @ 15:20:47
Postat av: Belle

Jag förstår hur du tänker :/ Tyvärr vet jag inte om jag har så mycket råd att komma med.. kanske att säga öppet, om ämnet på något sätt kommer på tal eller hintas med, att du verkligen inte är intresserad av ett förhållande just nu? Eller.. att du visar med kroppsspråket? benen bort från killen, armarna korsade när de säger något som kan liknas vid en flirt.. lite sådant månne..? :3

2011-03-03 @ 19:34:28
Postat av: Lina

xD Hmm, jag brukar typ klä ner mig och bara vara allmänt reserverad. Brukar funka för mig ;)

2011-03-03 @ 20:23:48
Postat av: Lina

Vill veta hur du ser ut xD lol :p Kan du typ inte säga nån kändis eller modell du liknar? Eller iaf, typ nåns näsa, hår, läppar etc etc.

2011-03-03 @ 20:25:55
Postat av: lovisa

Haha om du känner för det så, Go for it! Du kanske inte behöver avvisa dem, bara vara vänskaplig och inte stöta på dem. Kanske kan ni bli vänner!

2011-03-03 @ 22:06:32
Postat av: Anna

välj någon snygging att ta med dej hem för lite mys i sängen ;)

2011-03-03 @ 22:11:57
URL: http://sorryorplease.blogg.se/
Postat av: Manorexia

Hej P!



Jag älskar din blogg, ärligheten.



Som du redan kanske förstått är jag en kille med ÄS.

Haft dessa problem i 2 år. Min syster var ätstörd större delen under sina tonår, vilket fick mina föräldrar att bara se henne. Jag var den jobbiga ungen som var ständigt arg hemma för att ingen såg mig, så jag började kräkas upp min mat. Men jag blev inte smalare och jag fick ingen uppmärkashet.



Sommeren 09 gick jag från 78 till 63 kg på bara några månader. Under dessa månader var jag beroende av bloggar och youtubeklipp om anorexia och manorexia, det blev min föda. Och du blev min middag.



Idag mår jag bättre, är tbx till min idealvikt och är lycklig. Men ärren från denna perioden visar sig då och då.



Så snälla, skriv ett inlägg till alla manorektiker, så dom vet att dom inte är ensamma.



Tack på förhand!

2011-03-03 @ 23:35:00
Postat av: Ebba

Här har du världens bästa tips på hur du kan göra om du inte vill prata med någon. Super! :) http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0&feature=player_embedded

2011-03-03 @ 23:38:59
URL: http://bloondast.blogg.se/
Postat av: Emma [ M i s s G r i m m ] Ung, ensamstående mamma

Haha, var det inte du som nyss var väldigt restriktiv med sex? ;P



Hade jag varit dig så hade jag bara kört mitt race. Livet är fan för kort för att ta hänsyn åt alla jävla håll. Är det nån som får för sig nånting så är det bara att säga klart och tydligt "jag är inte på något sätt intresserad". Punkt. Allt däremellan är relativt ;)

2011-03-04 @ 00:07:49
URL: http://missgrimm.blogg.se/
Postat av: Simone

Det där faktiskt inte lätt. Jag har oxå lätt för att få flörtar, och det är inte för att jag är snygg. Jag är helt enkelt trevlig, ler mycket, skrattar ofta ect. Detta uppfattas av många som något positivt (såklart) och även tillgängligt. Tänk dig själv, inte hade du väl viljat prata med någon surmulen tystkart som stod tryckt i hörnet. Väldigt många ggr har jag fattar det aldelles för sent o då får man staka fram att man minsann har en pojkvän...så det du kan göra är att vara midre trevlig (fast det är ju inte så kul) vissa killar (främst idioter) kan dock uppfatta även detta som extremt tändande...lycka till...

2011-03-04 @ 00:20:30
URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
Postat av: p

Det är väl ändå ingen som kommer tvinga dig att bli ihop med någon? Du vill vara singel, men om du blir kär så vill du säkert inte det längre. Varför komplicera?

2011-03-04 @ 16:55:02
Postat av: elin

Ju mindre intresse man visar desto mer på blir dom tyvärr. Du får bli jätte klängig och jobbig haha!

2011-03-05 @ 18:36:23
URL: http://rutenfem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se