Jag är värd mer!

Det här kanske missförstods.

Ja, det var Boyie som skickade det.
Det är klart som fasiken att han måste få gå ut, det handlar inte om det. Men om jag säger nej till allting jag gör, delvis för att han ogillar det, så vill inte jag ha ett "jag går ut ikväll, du ska stanna hemma" - sms.

Jag är värd så jäkla mycket mer än ett "du kan få följa med". Jag är värd ett "du ska följa med, för jag vill hellre vara med dig".

Jag är värd det, och ni är värda det. ALDRIG att jag låter någon annan trycka ner mig så mycket att jag sitter hemma och gråter och mår dåligt. ALDRIG. För jag är värd så mycket bättre. Jag är värd att få göra roliga saker och jag är baske mig värd att ha en pojkvän som vill umgås med mig.

Inte en pojkvän som svarar på "du umgås ju hellre med dina kompisar än mig" med ett "ja men vad då, det är ju bara en kväll i veckan". Jag är värd att ALLTID väljas först, eftersom jag alltid väljer honom först.

Comprende? Det är så JAG känner.

Kommentarer
Postat av: Agnes

Det här har kanske inte med saken att göra i inlägget, men jag undrar en sak. Vet Boyie att du bloggar? Och att bloggen är känd o så?

2009-04-25 @ 07:54:26
URL: http://agnysivy.blogg.se/
Postat av: Elin

Du har helt rätt! Aldrig att jag skulle acceptera något sådant från min pojkvän! Du/Jag/Vi alla är värda det bästa!

2009-04-25 @ 11:07:55
Postat av: Hälsogudinnan

Jag är helt på din sida! Självklart ska man ha en pojkvän som man alltid är nummer ett för! Men samtidigt tror jag att det är viktigt att man ger varandra frihet.

2009-04-25 @ 11:11:38
URL: http://halsogudinnan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, men han är värd att välja vad han vill om du verkligen älskar honom och ibland kan han faktiskt vilja umågs med sina vänner hellre än dig. Vist kan du som är en smart och självständig kvinna förstå det. Jag gillar din blogg och jag läser den varje dag.

2009-04-25 @ 11:48:35
Postat av: ....

Gud vad du kräver mycket av din pojkvän. Ge han lite utrymme! Om han vill vara med kompisarna en gång i veckan låt han göra det. Det handlar ju om EN dag. Det betyder ju knappast att han inte vill ha med dig och göra, han vill väl bara gör nått annat.

2009-04-25 @ 12:06:20
Postat av: Paris

Elin, eller hur! =)



Hälsogudinnan, jo precis! Det är ju så det ska vara =) Det är ju det att om en av personerna i ett förhållande sätter upp en massa regler, så måste ju båda följa det?



Anonym, självklart kan jag förstå att han vill umgås med sina vänner =) Men om JAG inte får göra det, är inte det ganska orättvist?



...., fast så mycket kräver jag inte. Det enda jag vill är att han ska sätta mig först. Punkt. Sedan får han vara hur mycket han vill med sina kompisar, men varför är han tillsammans med mig om han hellre vill vara med sina kompisar?



Det är ganska elakt att säga så rakt ut också. Hur tror du att det känns att få höra "jag umgås hellre med dom än dig"? Jaha, tack så mycket, liksom.

2009-04-25 @ 16:05:52
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

klart du är! och de andra verkar inte fatta vad du menar. du menar ju inte att han ska tacka nej till allt utan inkludera dig. stå på dig själv. hejja!

2009-04-25 @ 18:31:46
Postat av: ...

så om man är tillsammans med någon så ska man endast vara med den? Sen förstår jag inte varför du inte är med dina vänner? Det är ju bara säga att du också vill umgås med dina vänner 1 kväll i veckan?

2009-04-25 @ 18:33:20
Postat av: P

Helt rätt! Men, just därför ska du inte låta honom hindra dig från att gå ut/träffa andra/whatever. Kanske någon enstaka gång, men annars ska du göra precis som du känner. Passar det inte, så får du hitta nån annan. :)

2009-04-25 @ 21:53:46
Postat av: Ronja

jag håller med, helt och hållet. säger man alltid nej för hans skull ska han också göra det, förutsatt att han vet att man alltid säger nej, för hans skull såklart. annars känns det inte som att det är på samma plan. Men samtidigt är det farligt. Man behöver fritid och det är inte bra att vara beroende av han. Jag och mitt ex var tillsammans i ett och ett halvt år, och jag hade tur som precis i tid insåg att mina vänner är lika viktiga. Det är bra med vänner, man måste få ha kul på ett sätt man inte har med pojkvännen ibland och kunna få "spy ut lite" av sina tankar på vännerna istället för bara på pojkvännen. För det tär väldigt mycket att bara träffa varandra. Man ska bygga sitt förhållande MED honom och inte på honom, som jag gjorde. Det är lätt hänt, det känns tryggt och man lägger sitt liv och sitt allt i hans händer. Men hur bra det en verkar kan de en dag ta slut tvärt och har man inte sina vänner då så har man absolut ingenting. Några veckor efter att jag började avsätta en dag i veckan åt mina vänner så tog mitt förhållande slut, och jag hade bara tur att jag hade räddat mina vänner då. jag hade inte haft ett liv annars.

2009-04-25 @ 22:32:21
URL: http://puckoe.blogg.se/
Postat av: anne

Jag tycker inte du kan kräva av honom att han ska ge upp allt bara för att du gör det. Att ge någon allt och att visa att den är viktig handlar inte om att sluta bry sig om annat eller att alltid inkludera en person. Jag skulle inte vilja vara utan ett liv som är vid sidan om mitt liv med min sambo, då skulle jag bara bli en tråkig gnällkärring. Se till att ha ett eget liv i stället, då blir du intressant och kärleken kan hålla i längden.

2009-04-27 @ 12:37:29
Postat av: Rebecka

Jag håller med dig! Det är så det ska vara!

2009-04-29 @ 10:38:36
Postat av: Elina

Åå fyfan.. Ett "du kan få följa med" är sååå mycket mer värt än ett "nej inte en chans" som jag får varenda jävla helg, varje gång han, grabbarna och grabbarnas tjejkompisar ska ut..

Jag hatar att jag älskar min pojkvän!

2009-05-05 @ 10:47:41
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se